Artikkelikuva_seuratapahtuma (1)

VJS-päivä lauantaina 11.6. – Neljä matsia ja seuramestaruudet futistenniksessä & 3v3 streetfutiksessa

Lauantaina 11.6. vietämme Myyrmäen stadionilla seurapäivää. Päivän aikana neljän MUP:lla pelattavan seuramme huippusarjojen joukkueiden otteluiden lisäksi plaza-alueella järjestetään monenmoista ohjelmaa seuramme kaiken ikäisille jäsenille sekä heidän perheenjäsenilleen. Toivotamme toki tervetulleeksi kaikki länsivantaalaiset.

Päivän aikana MUP:n viheriöllä tapahtuu paljon, sillä luvassa on peräti neljä huippuottelua:

11:30 VJS – TPS, PU17 SM-karsinta
14:00 VJS – KäPa, PU20 SM-karsinta
16:30 VJS – Pallo-Iirot, Naisten Ykkönen
19:00 VJS – KaaPo, Miesten Kakkonen

Panokset ovat kovat ja pisteet arvokkaita. Tule siis kannustamaan joukkueemme voittoon neljästi!

Sisäänpääsy on kaikilta maksuton klo 16:00 saakka. Alueella klo 16:00 oleskelevat pääsevät maksutta myös illan otteluihin. Seuran jäsenille sisäänpääsy on maksuton koko päivän.

Nyt ratkotaan seuran futistennis- ja 3v3 streetfutismestaruudet!

Vilkkaan ottelupäivän lisäksi MUP:lla on luvassa kattava paketti ohjelmaa koko perheelle.

Otteluiden välissä kisaillaan MUP:n tapahtuma-alueella, Plazalla, seuran mestaruuksista sekä futistenniksessä, että 3v3 streetfutiksessa.

Futistennis on tarkoitettu seuramme 11-15-vuotiaille junioripelaajille. Osallistujat jaetaan ilmoittautumismäärien perusteella yhteen tai useampaan sarjaan. Pelimuoto on ilmoittautumismäärien perusteella 2v2 tai 1v1. Mukaan ilmoittaudutaan yksilöinä ja tarvittaessa parit arvotaan.

3v3 streetfutikseen ovat tervetulleita kaikki seuramme juniorit omilla 3-4 hengen joukkueillaan. Joukkueet jaetaan ilmoittautumisten perusteella yhteen tai useampaan sarjaan. Sreetfutispelit pelataan ilmatäytteisessä ”futiskaukalossa”. Kentällä on samanaikaisesti molemmilla joukkueilla maalivahti ja kaksi kenttäpelaajaa.

Futistenniksen ja 3v3 streetfutiksen ohjelma:

13:15-14:00     Alkusarjat
15:45-16:30     Alkusarjat
18:30-19:00     Pudotuspelit ja finaalit

Ilmoittautuminen tapahtuu verkkolomakkeella 8.6. mennessä: https://forms.office.com/r/VXLkfxZkHm

Osallistuminen on maksutonta.

Seura pidättää oikeuden perua ikäluokkien sarjat, joihin ei saada riittävästi ilmoittautumisia.

Tapahtuma-alueella oheisohjelmaa koko perheelle

Seurapäivään sisältyy myös muuta oheisohjelmaa koko perheelle ja seuramme toimijoille.

Joukkueenjohtajien kokoontumisessa käsitellään ajankohtaisia asioita kyselyllä kerättyjen teematoiveiden perusteella. Lisäksi seura vastaa joukkueenjohtajien kysymyksiin ajankohtaisesti askarruttavista aiheista. Joukkueenjohtajien kokoontuminen järjestetään MUPin klubitilassa klo 15:45-16:30.

Lisäksi Plazalla on tarjolla ohjelmaa ja tekemistä lapsille ja nuorille. Tarkempi sisältö julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Save the date: VJS 50 vuotta -seurajuhla lauantaina 20.8.

Seuramme juhli 50-vuotisjuhlavuottaan jo 2020, mutta koronaepidemian takia juhlallisuudet jäivät tuolloin ja sen jälkeenkin väliin – tähän saakka.

Nyt vihdoin uskallamme kutsua kaikki seuramme nykyiset ja entiset jäsenet suureen seurajuhlaan lauantaina 20.8., jolloin naisten ja miesten edustusjoukkueiden otteluiden yhteydessä järjestetään seuran suurtapahtuma teemalla VJS ennen ja nyt. Kerromme tapahtumasta lisää myöhemmin, mutta tässä vaiheessa on päivämäärä syytä piirtää paksulla tussilla kalentereihin.