jonnekunnas

VJS:n tyttöjen talenttivalmentaja vaihtuu – Jonne Kunnas Klubiin

VJS:n tyttöjen talenttivalmentaja Jonne Kunnas siirtyy HJK:n leipiin tammikuussa 2018. Kunnas jatkaa VJS:n hommissa vuoden loppuun saattaen uuden kauden käyntiin ja sparraten uuden tyttöjen talenttivalmentajan hommiensa alkuun.

– Päätös siirtyä eteenpäin nopeasti ja hienosti kehittyvästä seurasta oli vaikea, mutta kun mahdollisuus tuli eteen, niin päätin ottaa kiinni uudesta mahdollisuudesta. Olen ollut erittäin tyytyväinen aikaani VJS:ssä. Seurassa on käynnissä hieno kehittyvä ilmapiiri, jossa uudistetaan koko seuran toimintaa ja samalla uudistuksen vaikutukset tulevat näkymään koko suomalaisessa jalkapallossa (metodi, OPS, joukkuerakennemuutos). Olen itse päässyt mukaan kehittymään ja kehittämään hienon työyhteisön kanssa. Seuran tulevaisuus näyttää erittäin valoisalta, Kunnas kommentoi aikaansa VJS:ssa

– Työyhteisö on erittäin hieno, niin päätoimiset työntekijät, kuin oto-toimijat ovat erittäin motivoituneita kehittämään VJS-futista. Heidän kanssaan työntekeminen on ollut erittäin motivoivaa ja innostavaa.

VJS:n uusi tyttöjen talenttivalmentaja on valittu ja hänen nimensä julkaistaan 3.10. Uusi talenttivalmentajamme aloittaa työnsä 1.12.2017.

– Meille on tietysti tappio luovuttaa Jonne HJK:n leipiin, se on selvä. Mutta toisaalta pitää myös muistaa ne isot askeleet, joita tyttöjen joukkueiden kanssa yhdessä Jonne otti ja sillä matkalla aiomme jatkaa, toiminnanjohtaja Veli-Matti Yli-Rinne kommentoi

– Jonnelta jää kuitenkin tekemisen kulttuuriimme jälki laadukkaasta, sinnikkäästä ja kunnianhimoisesta kehittämisestä ja uskon, että olemme uudessa rekrytoinnissa onnistuneet saamaan juuri oikean henkilön jatkamaan tätä tapaa toteuttaa pelaajakehitystehtävää, jatkaa Yli-Rinne.

VJS satsaa tulevalla kaudella entistä enemmän myös tyttöjen jalkapallotoiminnan kehittämiseen, kun se tulee kiinnittämään 1-2 tyttövalmennuskoordinaattoria alle 12-vuotiaiden toimintaan.

 

*22.9. kello 14:12 korjattu uuden talenttivalmentajan aloituspäiväksi 1.12.