VJS:n pelaajia FC Lahden pelaajatarkkailutapahtumaan

Kesällä 2015 käynnistyi yhteistyökuvio FC Lahden ja yhteistyöseurojen VJS, FC Espoo, JäPS, Kuusysi ja Reipas kanssa.  Lauantaina 14.11. FC Lahti järjestää tarkkailutapahtuman A- ja B-ikäisille pelaajille. Tapahtumaan osallistuu yhteistyöseuroista FC Lahden lisäksi VJS, FC Espoo ja JäPS. VJS:stä mukana on kahdeksan pelaajaa ja he pelaavat tapahtumaa varten muodostetussa VJS/JäPS yhteisessä joukkueessa.

Päivän aikana joukkueet pelaavat keskinäisiä otteluita, joiden aikana FC Lahden organisaation valmentajat suorittavat pelaajatarkkailua. Tapahtuman parhailla pelaajilla on mahdollisuus saada kutsu FC Lahden liigajoukkueen harjoituksiin talven aikana.

Mukaan on valittu VJS:stä seuraavat pelaajat:

Henri Hiltunen (-98)
Carlos Martinez (-98)
Einari Yli-Kesäniemi (-98)
Petteri Koivisto (-98)
Anton Heikkinen (-99)
Abdulkadir Said Ahmed (-99)
Juuso Heinonen (-99)
Jesse Suikki (-99)

Jokainen joukkue pelaa kaksi ottelua Mukkulan jalkapallohallissa. Otteluohjelma:

10.00-11.15  FC Lahti – VJS/JäPS
11.45-13.00  FC Lahti – FC Espoo
15.15-16.30  VJS/JäPS -FC Espoo

VJS:n osalta tapahtuman valmennuksesta vastaavat urheilutoimenjohtaja Jukka Koivurinta ja vastuuvalmentaja Jarmo Matikainen. ” VJS tekee laajasti yhteistyötä pelaajakehityksen saralla sekä PK-35 Vantaan että FC Lahden kanssa. Tämä FC Lahden tarjoama tapahtuma on yksi yhteistyömuoto, jolla voidaan tarjota kehittymismahdollisuuksia lahjakkaille pelaajille.” toteaa Jukka Koivurinta.