vjs miehet

VJS:n miehet nousevat kolmoseen

VJS:n miesten joukkueen kausi Uudenmaan piirin Nelosessa on edennyt vahvasti suunnitelmien mukaisesti. Kauden toiseksi viimeisessä ottelussaan perjantaina VJS voitti FC Espoo/2-joukkueen ja varmisti voittopisteillään samalla nousun ensi kaudeksi sarjaporrasta ylemmäksi. Nousukamppailua oli Myyrmäen jalkapallostadionilla todistamassa runsaslukuinen yleisö.

VJS Miesten joukkue nousi kaksi vuotta sitten  5-divisioonasta neloseen. Toinen kausi nelosessa on edennyt kuin juna ja ahkera työ kohti seuraavaa nousua tuotti toivotun tuloksen. Kauden 21 ottelusta VJS on voittanut yhteensä 20 ja varmisti lohkovoiton ja nousun sarjaporrasta ylemmäksi jo kauden toiseksi viimeisessä ottelussa. Kotipeli lohkokärjen ja toisena olevan FC Espoon välillä perjantaina 29.9.oli vahva nousukamppailuottelu, joka jo sinällään asetti vieraaksi saapuvalle FC Espoo/2:lle lisäpaineita. Kun Myyrmäen jalkapallostadionin lehtereillä oli vielä vastassa useampi satapäinen katsojamäärä, voisi sanoa, että nelosdivariotteluksi kyseessä oli kaikin puolin muuta kuin tavanomainen ottelutapahtuma. Tiukka kamppailu tuotti vaadittavat 3 pistettä ja VJS nappasi pisteet 1-0 voitolla. Ensi kaudella VJS:n väreissä pelataan sitten miesten kolmosta.

-Sanoinkuvaamaton fiilis ja todella lämmin olo, kun vuoden työ sai palkintonsa ja onnistuttin tavoitteessa. Tiesimme ennen peliä, että nousu on meidän omissa käsissä ja kun joukkue tietää pelaavansa kotipelin omien kannattajiensa edessä, oli kaikilla vahva halu ratkaista nousu jo siinä pelissä, toteaa joukkueessa vahvasti pelannut  Marko ”Köli” Kolsi, VJS:n urheilutoimenjohtaja.

Tämän kauden viimeinen sarjapeli on 8.10, jolloin VJS matkustaa vieraspeliin KyIF:n vieraaksi. Sen jälkeen VJS:n miesten matka nelosessa on ohi ja kolmonen kutsuu!

Onnittelut koko joukkueelle sekä taustoille!