VJS-logo

VJS:n juniorijoukkueita Viron leireillä

VJS-logoVJS:n -02 ikäluokan tytöt leireilivät Virossa viime viikolla. Tällä viikolla Viron matkalle lähtevät v. 2003-2006 syntyneiden ikäluokkien ykkösjoukkueet.

Kovimman talven keskellä on harjoitusolosuhteiden varmistamiseksi ja harjoitteluinnon ylläpitämiseksi yksi hyvä vaihtoehto järjestää yhteinen leiritapahtuma ulkomailla. Joukkueen yhteishenki tiivistyy, kun leiritys tapahtuu erilaisessa ympäristössä.

VJS:n -02 tytöt vierailivat yhteisen leirin merkeissä Virossa 21-24.1. ja nyt vastaavalle matkalle lähtevät tulevaksi viikonlopuksi VJS:n poikien 2003-2006 ikäluokkien ykkösjoukkueet. Leirin aikana pelaajat elävät tiivistä jalkapalloarkea uusissa ympyröissä ja saavat kansainvälistä pelikokemusta, sillä kukin joukkue pelaa 2-3 harjoitusottelua virolaisten seurojen joukkueita vastaan.

Leirin ajankohta on valittu ensisijaisesti varmistamaan talviharjoittelu halliolosuhteissa, sillä joukkueiden tänä talvena harjoitteluun käyttämä Myyrmäen halli on juuri tämän ajan messujen vuoksi pois harjoittelukäytöstä. Näin Viron leirillä harjoittelu ja pelit saadaan säästä riippumatta halliolosuhteisiin eikä hyvä harjoituskausi katkea ainakaan sään vuoksi.  ”Toki tällaisilla leireillä on aina harjoittelemisen ja pelaamisen lisäksi muitakin tärkeitä tavoitteita. Kun pelaajat ovat koko ajan yhdessä joukkueena, pääsee valmennuskin paremmin tuntemaan pelaajiaan enemmän harjoitteluhetkien ulkopuolella sekä ohjaamaan heitä urheilijan elämäntapaan liittyvissä asioissa ja harjoituksiin ja peleihin valmistautumisessa” toteaa -03 ja -04-ikäluokan joukkueiden valmennuksesta vastaava Sebastian Söderholm. ”Leiritapahtumat ovat aina tärkeitä myös joukkueiden yhteishengen luomisessa” valmentaja jatkaa.

Hyvää leirimatkaa kaikille joukkueille! Valokuvia VJS -02 tyttöjen viime viikon leiritunnelmista voit katsoa joukkueen omilta VJS T02 Facebook-sivuilta