vjs-transparent_107x77pix

VJS:n joukkueilla nousujen kevät

Positiivisten uutisten tulva on erinomainen asia. Useiden VJS-joukkueiden kevään sarjapelit päättyivät nousukarkeloihin. A2-joukkue selvitti itsensä rankkareilla A:n Ykkösdivariin.

VJS A2 kampesi itsensä tositoimiin syyskaudeksi, kun joukkue voitti maanantaina 26.6. trilleriksi muodostuneen karsintaottelun Lohjan Palloa vastaan 3-2, ja varmisti näin nousupaikan ykkösdivisioonaan. Maanantain myöhäillan ottelu Lohjan epätasaisella Asemapellon nurmikentällä oli erittäin vaiherikas. Kentällä laidalla jouduttiinkin jännittämään oikein tosissaan. Varsinainen peliaika päättyi numeroihin 2-2. Jatkoaika ei tuottanut ratkaisua, vaikka kummallakin joukkueella oli paikkansa. Rankkareissa tilanne oli 3-3 viiden laukojan jälkeen, joten mentiin kerrasta poikki menetelmään. Kuudes laukojapari ratkaisi ottelun sitten lopullisesti, ja riemu VJS:n leirissä pääsi valloilleen.

Kevään sarjakausi kakkosdivarissa sujui joukkueelta kokonaisuudessaan hienosti: kuusi voittoa, kaksi tasapeliä ja vain yksi tappio. Tuloksena lohkon kakkossija. Joukkuetta valmentavat suunnitelmallisella, mutta samalla rennon äijämäisellä otteella veljekset Toni ja Sami Setälä.

Onnittelemme suuresti A2-joukkuetta ja samalla myös kaikkia muitakin VJS:n joukkueita hyvin menneestä kevätkaudesta.