Screeneillä oli kokoa

VJS-toimijat punaiselle matolle – VJS-ilta 4.7.2014

VJS-kentän sisääntuloportille oli levitetty punainen matto. Seuran puheenjohtaja ja toiminnanjohtaja etsivät sopivan ryhdin maton alkupäähän tervetulokättelyitä varten. Oli aika ottaa vastaan heidät, joiden vuoksi laiva liikkuu. Vapaaehtoiset olivat todellakin ansainneet iltansa.  @VJSry:n tviittauksetkin päättyivät #kiitos.

Vapaaehtoisten juhlassa, seurapäivässä tai VJS-llassa 4.7.2014 VJS-kentällä oli jalkapalloa, ruokaa ja juomaa tuhti annos. Samalla kun aurinko helli juhlijoita kohtasivat toisensa VJS:n ”vanhat parrat” eli vaikuttajat 2000-luvun alusta uudet lasten ja nuorten unelmien toteuttajat. He joiden takia VJS on se mikä se nyt on ja he joiden kädenjälki piirtää VJS:n tulevaisuuden.

Punaisen maton jälkeen juhlijat saivat lautaset täyteen salaattibuffetista ja oli aika aloittaa näytösottelu. Ottelussa VJS P01 kohtasi saman ikäluokan PK-35 Helsingin. Ottelua kommentoi joukkueen kapteeni pelin päätyttyä näin:

Puheenjohtajan Kaj Björkqvistin juhlapuheen kautta oli vuorossa ensimmäinen puolivälieräottelu. Ottelua saattoi seurata suurilta screeneiltä kotikenttämme terassin kolmessa eri paikassa penkeillä tai pystypöytien ääressä. Ja kun otteluiden välissä oli taukoa oli makkaraa, DJ:n musiikkia ja ammattivalmentajien otteluanalyysiä.

Illan visio oli rakentaa tilaisuus, joka korkealuokkaisuudellaan huutaisi rivienvälistä kiitoksen kovaan ääneen ja ilmentäisi kunnioitusta niin vanhojen kuin uusienkin tekijöiden panoksesta yhteisömme eteen.

VJS-ilta oli onnistunut. Se onnistui olemaan yhtä aikaa leppoisa ja urheilullinen. Se oli täynnä kohtaamisia, historiaa ja tulevaisuuden visiointia. Erityisesti se oli suuri jalkapallojuhla.

Mutta kaikkein parasta oli, että VJS-kentälle oli samaan aikaan kokoontunut VJS:n ydin. Oma kotikenttä oli enemmän VJS kuin koskaan ennen. Kiitos kaikille osallistujille. Kiitos kaikille toimintamme mahdollistajille.

Vielä kerran:

#kiitos