t0405

VJS T0405/1-joukkueen maaliputkelle jatkoa Hippo-turnauksessa

t0405Viikonloppuna Jyväskylässä pelatussa Suomen suurimpiin kuuluvassa tyttöjen jalkapallotapahtumassa, Hippo-turnauksessa, VJS T0405/1-joukkue jatkoi erinomaisia esityksiä  kovatasoisessa T04-kilpasarjassa. Pronssimitali otettiin upeasti Vantaalle joukkuekokoonpanolla,  jossa VJS:n pelaavasta ryhmästä puolet olivat 1-2-vuotta nuorempia pelaajia.

VJS osallistui turnaukseen kokoonpanolla, jossa puolet pelaajista oli -05 ja -06-syntyneitä tyttöjä. Monelle muullekin joukkueelle esimerkiksi kelpaava asenne ja periksi antamaton taistelu siivittivät tytöt alkulohkon voiton kautta aina pronssisille mitaleille asti, vaikka vastassa oli vanhempia, isompia ja fyysisempiä vastustajia. Tsemppaamalla tytöt taistelivat useammankin kovan päänahan ja taakse lopputuloksissa jäi monta 04-ikäluokan kärkijoukkuetta. Tästä on hienoa ponnistaa uuteen treenikauteen ja kohti uusia saavutuksia, sen verran kovalla tasolla on tekeminen ja tahto näillä tytöillä. GO GIRLS!

VJS T0405/1:n mitaliputki sai siis hienoasti jatkoa. Kuluvan kesäkauden aikana taitava joukkue on osallistunut neljään turnaukseen: Stadi Cupiin, Vantaa Cupiin, Flygfyren Sommarcupiin Ruotsissa ja nyt viimeisimmäksi Hippoon. Tuomisina on ollut mitaleita ja pokaaleita joka kerralla – yhteensä kaksi kultaa, yksi hopea ja kaksi pronssia. Onnittelut joukkueelle!