soccer football in the stadium crowd

VJS – pienryhmäleiri 2.-3.1.2020

VJS järjestää joululomalla U9-U12 ikäluokkien pelaajille pienryhmäleirin. Leiri on suunnattu ensisijaisesti jalkapalloon intohimoisesti suhtautuville pelaajille. Leiri järjestetään pienelle pelaajamäärälle ja sen sisältö räätälöidään kokonaisvaltaisesti vastaamaan osallistuvien pelaajien tarpeita.

Sisältö

Leirin sisältö suunnitellaan kokonaisvaltaisesti huomioiden osallistuvat pelaajat, sisältäen pelin konsepteja sekä teknisiä ja fyysisiä tukitoimia.

Ohjelma molempina päivinä

Harjoitukset
Ruokailu
Videopalaverit
Harjoitukset

Videopalavereiden sisällöt johdetaan pelaajakohtaisesti, analysoiden pelaajan omia leirisuorituksia videoklippien avulla. Pelaajan omat klipit jaetaan myös pelaajalle jälkikäteen omaan käyttöön.

Valmennus

Leirin jalkapallovalmennuksesta vastaavat seuran tekninen johtaja Kimmo Eronen ja ammattivalmentaja Joonatan Jännes. Lisäksi leirin aamuharjoitusten fysiikkaosuudet ovat fysiikkavalmennuspäällikkö Jukka Haaralan suunnittelemat ja toteutetaan Haaralan johdolla koko valmennustiimin toimesta.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumisaika: 12.-22.12.

Leirin ajankohta: 2.-3.1.2020 klo 9-15

Paikka: Aktia Areena (Martinkyläntie 1, Vantaa)

Hinta / VJS-pelaajat: 120€
Hinta / muut pelaajat: 199€

Leiripaikkaa ovat tervetulleita hakemaan kaikki vuosina 2011-2008 syntyneet pojat ja tytöt. Paikkoja on kuitenkin rajatusti, vain 16 kpl. Leirille osallistujia ei valita ilmoittautumisjärjestyksessä vaan valmennus tekee osallistumispäätökset, kun ilmoittautumisaika (12.-22.12.) on ohi.

Ilmoittautumislinkki

Lisätiedot:
Kimmo Eronen
kimmo.eronen@uusi.vjs.fi