akim2

VJS-pelaajia Hammarbyn vieraaksi

akim2
Akim Momodu lähtee Hammarbyhyn


VJS on solminut yhteistyökuvion Tukholmalaisseura Hammarbyn kanssa. Allsvenskaniin, Ruotsin pääsarjaan noussut Hammarby on tarjonnut osana yhteistyötä VJS-pelaajille mahdollisuutta osallistua seuran junioreiden harjoituksiin.

Hammarby on Ruotsin yksi menestyksekkäimpiä juniorikasvattajia. Hammarby-yhteistyöllä VJS:n tavoitteena on saada kansainvälisiä kontakteja niin pelaajille kuin valmentajille, lisätä kansainvälisten laadukkaiden pelien määriä ja edistää pelaajien etenemismahdollisuuksia tulevaisuudessa.

– Kansainvälisen toiminnan edistäminen on yksi tärkeä osa pelaajakoulutusta, sillä se on mitä parhain tasonmittaus omille pelaajillemme, kun he pääsevät tasokkaaseen ympäristöön harjoittelemaan ja toisaalta se tarjoaa vahvoja kokemuksia, jotka kantavat myös pitkällä tulevaisuudessa, kommentoi yhteistyötä VJS:n talenttivalmentaja Stefan Wikström.

Hammarbyn toimintaan tutustumaan lähtevät pelaajat ovat Joni Merinen, Veeti Varis, Akim Momodu ja Vilho Jokinen. Matka Hammarbyyn harjoituksiin tapahtuu 20.-23.11. 

– Matkaan lähtevät pelaajat ovat lahjakkaita pelaajia, jotka ovat osoittaneet halua tehdä töitä kehittymisensä eteen. He ovat matkansa ansainneet, kommentoi urheilutoimenjohtaja Jukka Koivurinta lähtevien pelaajien valintakriteereitä.

Matka on samalla valmentajatasolla tutustumista naapurimaan laatuseuran toimintaan, sillä pelaajien mukana Hammarbyhyn matkaavat Wikströn ja VJS:n valmentaja Sebastian Söderholm.