VJS-paiva 2023

VJS-päivä lauantaina 10.6. MUP:lla – Ohjelmaa tekemisen ja jalkapallon nälkään

ärjestämme lauantaina 10.6. jälleen VJS-päivän, johon kutsumme kaikki yhteisömme joukkueet ja tukijoukot Myyrmäen jalkapallostadionille viettämään, toivottavasti aurinkoista, kesäpäivää.

Päivän ohjelmassa on neljä VJS-kotiottelua, seurafoorumi, 3vs3 streetfutisturnaus sekä muuta mukavaa toimintaa ja VJS-kohtaamisia.

Otteluohjelma:

10:00 VJS-I-HK (P14 Ykkönen)
12:00 VJS-TPS (P17 SM-karsinta)
15:00 VJS-SAPA (Miehet Kolmonen)
17:30 VJS-Ilves (P15 Etelä Liiga)

Tapahtumapäivänä on stadionille vapaa pääsy, mutta halutessanne voitte tukea seuran harrastamisen tukirahastoa maksamalla myyntipisteissä vapaaehtoisen pääsymaksun. 

Paikalla tapahtumapäivänä ovat yhteistyökumppanimme Stadium ja Insera, jotka tarjoavat pisteillään toiminnallista ohjelmaa.

PU14 taistelee paikasta EL-jatkosarjaan

Päivän ensimmäisessä ottelussa klo 10:00 alkaen PU14 joukkueemme pelaa kovista panoksista, sillä kevätkauden kahdessa viimeisessä ottelussa on vielä panoksena paikka EL-jatkosarjaan, johon selviävät sarjan kaksi parasta joukkuetta. VJS majailee tällä hetkellä yhdeksän kierroksen jälkeen kolmantena 18 pisteellä, edellään FC Lahti/YJ (20 pistettä/9 pelattua ottelua) ja HJK/2 (24/10).

Jatkosarjapaikka ei siis ole enää täysin omissa käissä, mutta voitolla I-HK:sta mahdollisuudet siihen vielä säilyvät.

PU17:llä mahdollisuus varmistaa SM-jatkokarsintapaikka

Päivän toisessa ottelussa klo 12:00 alkaen pelataan kovista panoksista, kun VJS saa vastaansa Turun Palloseuran. Joukkueet ovat ennen kahta viimeistä kierrosta sarjassa peräkkäisillä paikoilla, VJS kuudentena ja TPS seitsemäntenä. Kuudes paikka on erittäin arvokas, sillä se oikeuttaa SM-jatkokarsintaan Ykkösen lohkovoittajaa vastaan.

Voitolla ottelustaan VJS karkaisi TPS:ltä tavoittamattomasti viiden pisteen päähän ja vähintään SM-jatkokarsintapaikka olisi varma. Joukkueella on lisäksi mahdollisuus myös nousta vielä suoralle SM-sarjapaikalle, mikä ei enää ole täysin joukkueen omista otteista kiinni.

Miehet tähyävät kohti sarjakärkeä

Päivän kolmas ottelu käydään miesten Kolmosen joukkueiden kesken, kun VJS isännöi SAPA:n joukkuetta. Kotijoukkue majailee tällä hetkellä sarjataulukossa vasta viidentenä, mutta pitkäksi äityneen Suomen Cup-matkan verottamana on pelannut vasta neljä ottelua, kun joukkueet sarjataulukon yläpuolella ovat pelanneet kuusi tai seitsemän ottelua. Saldo neljästä ottelusta on vahva (3-1-0), eikä joukkueen maaliin ole tehty vielä yhtään maalia.

Helsingin kantakaupungista vieraaksi saapuva SAPA on sarjassa 10. saalistettuaan kuudesta ottelusta kaksi voittoa ja häviten neljästi.

Ottelu alkaa klo 15:00.

PU15 tähyää kakkospaikalle ja vankistamaan paikkana mitalisarjassa

Päivän viimeisessä ottelussa klo 17:30 alkaen pelataan P15 Etelä Liigan kärkipaikoista, kun VJS saa vieraita Tampereelta. Vastustaja Ilves on sarjassa ennen kahta viimeistä kierrosta toisena ja VJS kolmantena, ero joukkueilla on vain kolme pistettä.

Voitolla tästä ottelusta VJS myös todennäköisesti varmistaisi paikkansa syyskauden mitalisarjassa, johon selviää liigan kuusi parasta joukkuetta.

Kumppanit elävöittämässä tapahtumaa

Uutena ylpeänä pääyhteistyökumppanina, Stadium on VJS-päivässä mukana aktivoimassa kaikkia tapahtumassa olevia tarkkuuspotkukilpailulla. Stadium haastaa jokaista kokeilemaan, sillä tarjolla on loistavia palkintoja jokaisesta sisään menneestä yrityksestä.

Stadium tarjoaa VJS-päivän ajan myös mahdollisuuden tuoda vanhoja urheilutuotteita ja -tekstiilejä pisteemme Re:activate laatikkoon, jolla halutaan antaa uusi elämä tuotteille, joita VJS jäsenet eivät enää itse tarvitse.

Mukana on myös toinen pääyhteistyökumppanimme OP Uusimaa, jonka legendaarinen Hippo-maskotti vierailee tapahtumassa moikkaamassa yleisöä pienimmästä päästä.

Insera-polkupyörät tarjoavat tapahtuman aikana polkupyörien pikahuoltopisteen ja Insera-malliston koeajomahdollisuuden.

Polkupyörän pikahuolto/turvatarkastus maksaa 25€ ja maksutapoina käy käteinen sekä Mobile Pay. Pyörät tulee toimittaa Inseran teltalle klo 10-14 välillä ja hakea sitten huollettuna takaisin sovitusti. Koeajoja varten pisteeltä saa lainaksi kypärän.

Lisäksi lauantaina voit tilata pisteeltä Inseran pyörän 20% alennuksella, minkä lisäksi tuet ostoksellasi sekä haluamasi VJS-joukkueen (40€/pyörä) että seuran (20€/pyörä) toimintaa.

**************************

Lämpimästi tervetuloa viettämään mukavaa kesäpäivää VJS:n ja jalkapallon parissa.