vjs-paiva

VJS-päivä 10.6.

Järjestämme lauantaina 10.6. jälleen VJS-päivän, johon kutsumme kaikki yhteisömme joukkueet ja tukijoukot Myyrmäen jalkapallostadionille viettämään, toivottavasti aurinkoista, kesäpäivää.

Päivän ohjelmassa on neljä VJS-kotiottelua, seurafoorumi, 3vs3 streetfutisturnaus sekä muuta mukavaa toimintaa ja VJS-kohtaamisia.

Paikalla ovat myös kumppanimme Stadium ja Insera omilla aktiviteettipisteillään.

Otteluohjelma:

10:00 VJS-I-HK (P14)
12:00 VJS-TPS (P17)
15:00 VJS-SAPA (Miehet)
17:30 VJS-Ilves (P15)

Tapahtumapäivänä on stadionille vapaa pääsy, mutta halutessanne voitte tukea seuran harrastamisen tukirahastoa maksamalla myyntipisteissä vapaaehtoisen pääsymaksun. 

Päivän seurafoorumi on tarkoitettu seuran aktiivisille joukkuetoimihenkilöille, joiden kanssa tapaamme teemalla ”Tulevaisuuden VJS”. Ilmoittautuminen on auki joukkueiden vastuutoimihenkilöille jaetun ilmoittautumislinkin kautta 6.6. saakka.

3vs3 streetfutisturnaus U10-U13 VJS-pelaajille

VJS-päivänä järjestetään toista kertaa streetfutisturnaus VJS:n U10-U13 junioreille.

Ottelut pelataan 3 vs 3 pelimuodolla ilman maalivahteja ilmatäytteisessä jalkapallokaukalossa. Alustana kivialusta Myyrmäen stadionin plaza-alueella.

Ottelut pelataan klo 13:30-15:00 ja 15:30-17:00 välillä. Kaikkien joukkueiden on varauduttava olemaan paikalla molempina ajankohtina. Otteluohjelma julkistetaan ilmoittautumisen päätyttyä.

Turnauksen joukkue ilmoitetaan verkkolomakkeella ja joukkueeseen voi ilmoittaa 3-5 pelaajaa.

Kaikkien joukkueiden on koostuttava VJS-joukkueiden pelaajista ja yhdessä joukkueessa kaikkien pelaajien tulee olla samasta joukkueesta.

Turnauksen sarjat rakennetaan ilmoittautumisten perusteella ja samassa sarjassa voi olla useampia ikäluokkia. 

Jokaisella joukkueella tulee olla aikuinen yhteyshenkilö ja pelaajilla vanhempiensa lupa osallistua tapahtumaan.

Turnaus on maksuton.

Ilmoittautuminen turnaukseen 5.6. mennessä: https://forms.office.com/e/ZzKsmawX73