VJS 50 v - kansi (1)

VJS juhlii 50-vuotista historiaansa – Suurtapahtuma Myyrmäen jalkapallostadionilla 20.8.

Vantaan Jalkapalloseuran juhlii 50-vuotista taivaltaan Myyrmäen jalkapallostadionilla 20. elokuuta. Tapahtuman ohjelmassa on kaksi huippuottelua, joissa naiset kohtaavat Turun Palloseuran ja miehet Salon Palloilijat. Lisäksi tapahtumassa on monipuolisesti oheisohjelmaa sekä VJS-joukkueiden esittely. Päivän huipentavat viralliset VJS 50 vuotta-bileet Pub Waskessa. MUP:in tapahtuma on maksuton.

Vantaan Jalkapalloseuran juuret palaavat aina vuoteen 1970, jolloin Hämeenkylän Palloseura, HäPS, perustettiin. Vantaan Jalkapalloseuraksi seura muuttui, kun HäPS ja rakas vihollinen Vantaan Palloseura -80, VanPS -80, löivät hynttyyt yhteen ja nimi muuttuin Vantaan jalkapalloseuraksi.

Viidenkymmenen ja nykynimen alla kolmenkymmenen vuoden aikana on tapahtunut paljon. Seuramme on kasvanut yhdeksi Suomen suurimmista jalkapalloseuroista ja toimii vahvasti sekä pelaajakehityksen, että lasten ja nuorten liikuttamisen etulinjassa.

Kahden vuoden koronan pakottaman odotuksen jälkeen pääsemme vihdoin viettämään suurta 50-vuotisjuhlaa lauantaina 20.8. Myyrmäen jalkapallostadionilla.

Sisäänpääsy tapahtumaan on maksuton, mutta halutessasi voit maksaa vapaaehtoisen sisäänpääsymaksun oman mielesi mukaan joko sisäänkäyntiportilla tai VJS:n myyntipisteillä. Tuotoilla tuetaan seuran pienituloisten harrastamista.

Ohjelmassa huippufutista ja poikkeukselliset oheisohjelmat – Jatkot Pub Waskessa!

Juhlapäivää vietetään MUP:lla, kuinka muutenkaan, jalkapallon parissa.

Myyrmäen jalkapallostadionin tapahtumaan on maksuton sisäänpääsy. Halutessasi voit maksaa vapaaehtoisen sisäänpääsymaksun joko sisääntuloportilla tai VJS:n myyntipisteillä. Vapaaehtoisten sisäänpääsymaksujen tuotoilla tuetaan seuran pienituloisten harrastamista.

Tapahtuma-alue avautuu klo 16:00, jolloin kaikki oheistoiminnot ja laajennetut ravintolapalvelut aukeavat. 16:30 kentälle astelevat illan ensimmäiset tähdet, kun naisten Ykkösen ottelu Turun Palloseuraa vastaan vihelletään käyntiin.

Naisten ottelun jälkeen seuraavaksi kentän täyttävätkin seuramme joukkueet, jotka esitellään yleisölle miesten ottelun alla. Kello 19:00 potkaistaan käyntiin Miesten kakkosen ottelu Salon Palloilijoita vastaan.

– Tapahtuma on tiivis ja odotamme jo naisten otteluun ja sen alla stadionille reilusti yleisöä. Olemme panostaneet runsaasti tapahtuman oheisohjelmaan ja -palveluihin. Lapsille ja nuorille on tarjolla futisdarts- ja laukaisututkakisailua ja aikuisille mm. anniskelukatsomo. Lisäksi alueella on laajennettu myyntipisteiden tarjontaa mm. parilla food truckilla, kertoo edustusjoukkuetoimintoja pyörittävät yhtiö VJS Vantaa Oy:n toimitusjohtaja Ville Dahlman.

MUP:n tapahtuman jälkeen on täysi-ikäisille tarjolla vielä illan huipentavat jatkot Pub Waskessa (K18, Myyrmannin torilla, Kinorinne 3). Jatkojen ohjelmassa on mm. VJS-dokumentin ensiesitys sekä elävää musiikkia Wasken laajan virvoketarjonnan parissa.

Päivän tähtinä nykyiset ja entiset VJS:läiset

Seuraa, eikä juhliakaan olisi ilman seuran jäsenistöä ja kannattajia. Päivän päätähtinä tapahtumassakin ovat erityisesti nykyiset ja entiset VJS:läiset.

– Esittelemme tapahtumassa kaikki joukkueemme, minkä lisäksi olemme esittäneet laajan kutsun vanhoille VJS-pelaajille ja -toimijoille liittyä seuramme alumniverkostoon. Alumniverkosto on kutsuttu tapahtuman kutsuvierastilaisuuteen verkostoitumaan ja muistelemaan VJS-aikoja muiden vanhojen VJS-aktiivien kanssa. Odotan tapahtumaa todella innokkaasti, seuran toiminnanjohtaja Janne Bruun esittelee tapahtuman sisältöä.

Seuramme alumniverkostoon ja samalla halutessasi kutsuvierastilaisuuteen voit ilmoittautua alumnitoimintaa esittelevästä artikkelista löytyvästä linkistä. Kutsuvierastilaisuuteen voi ilmoittautua 7.8. saakka.

Toivotamme lämpimästi kaikki vanhat ja nykyiset VJS:läiset sekä seuran muut seuraajat ja vierasjoukkueiden kannattajat tervetulleeksi viettämään ikimuistoista VJS-juhlaa!

Tapahtuman ohjelma:

16:00 – Tapahtuma-alue ja palvelut aukeavat
16:30 – VJS-TPS, Naisten Ykkönen
18:45 – VJS-joukkueiden esittely
19:00 – VJS-SalPa, Miesten Kakkonen
22:00 – VJS 50 bileet Pub Waskessa (K18)