referee

VJS järjestää pelinohjaajakoulutuksen

VJS järjestää yhteistyössä Palloliiton Etelän alueen erotuomaritoiminnasta vastaavien kanssa pelinohjaajakoulutuksen VJS:n pelaajille torstaina 27.1.2022 klo 17:30-20:30 Martinlaakson koulun auditoriossa. Koulutus pyritään pitämään lähitapahtumana, mutta koronatilanteesta riippuen myös etäkoulutus on vaihtoehto. Koulutus on tarkoitettu v. 2008-syntyneille ja sitä vanhemmille pelaajille, jotka eivät vielä ole käyneet pelinohjaajakoulutusta. Ilmoittaudu mukaan!

Koulutuksesta saat hyvät valmiudet toimia pelinohjaajana aluksi nuorimpien junioreiden peleissä ja kokemuksen kasvaessa myös vähän vanhempien junioreiden peleissä. Pelinohjaajakoulutus on ensimmäinen askel, jos haluat tulevaisuudessa osallistua erotuomarikoulutukseen. Pelinohjaajan tehtävät antavat myös omaan pelaamiseen paljon uutta näkemystä. Pelinohjaajana opit ottamaan vastuuta, tekemään ratkaisuja ja saat hyödyllistä kokemusta. Se on myös mukava tapa tienata hieman taskurahaa. Kurssi on VJS:n pelaajille maksuton. VJS järjestää pelinohjaajakoulutuksen käyneille nuorille mahdollisuuden toimia pelinohjaajana seuran turnauksissa ja joukkueiden omissa pelitapahtumissa.

Osallistu koulutukseen hyvällä asenteella ja ole mahdollisimman aktiivinen sekä muista tehdä muistiinpanoja.

Voit varautua jo tuleviin pelinohjaustehtäviin hankkimalla oman erotuomarinpillin, joita saat mm. urheiluvälinekaupoista.

Koulutukseen mahtuu maksimissaan 60 osallistujaa.

Ilmoittaudu pelinohjaajakoulutukseen alla olevan linkin kautta viimeistään 16.1.

Ilmoittautumislinkki

Ilmoittautuneille lähetetään lisätietoa noin viikko ennen tapahtumaa.

Jalkapallosääntöihin voit halutessasi tutustua etukäteen jo tästä.

Tarvittaessa saat lisätietoa, otathan yhteyttä!

Johannes Ekonen
040 021 2879
johannes.ekonen@uusi.vjs.fi