logo_Liike

VJS ja LiiKe ry toteuttavat varustekeräyksen!

VJS ja LiiKe ry toteuttavat yhdessä varustekeräyksen, jolla kerätään futis- ja liikuntavarusteita Tansaniaan – laita varusteet kiertoon ja olet mukana tekemässä hyvää!

Vanhoille palloille, futiskengille, lenkkitossuille, peliasuille ja muille välineille saadaan nopeasti uusi elämä esimerkiksi tansanialaisissa pikku kylien peruskouluissa. Kouluissa on suuri pula liikuntavälineistä, jotka innostavat lapsia opiskeluun ja parantavat oppimistuloksia, kun väli- ja liikuntatunneilla pääsee pelaamaan ja liikkumaan! Kaikki hyväkuntoiset varusteet, kengät ja pallot ovat tervetulleita, mutta käytettyjä sukkia tai puuvillaisia t-paitoja keräyksessä ei oteta vastaan.

Keräysrullakot tulevat paikoilleen Aktia Areenalle maanantaina 14.2., ja ovat varustekeräyksen käytössä koko viikon perjantaihin 18.2. saakka. Rullakot tuodaan alapyöröoven viereen, ja niihin voitte pudottaa teille tarpeettomat, hyväkuntoiset varusteet.

Erityisesti lähetettäväksi toivotaan kenkiä, palloja ja säärisuojia. Jos sinulla on kierrätettäväksi sopivia VJS-varusteita (Puma), tuo nekin kiertoon – käymme ne läpi ja laitamme tarvittaessa kiertoon seuran sisällä!