640-x-512-copy

VJS Futisliigan talvikauden ilmoittautuminen auki!

VJS Futisliiga on 2023-2024 talvikaudella 4-7-vuotiaiden (2017-2019-synt.) futiskonsepti, jossa yhdistyvät jalkapallon parhaimmat puolet – liikkuminen, ilo ja pelaaminen.

Futisliiga on ensimmäinen matalan kynnyksen vaihe Vantaan Jalkapalloseuran joukkuetoiminnassa. Futisliigan jälkeen lapset pääsevät sujuvasti jatkamaan jalkapalloharrastustaan VJS:n joukkueisiin kohti unelmiaan.

Toimintaa järjestetään kahdella kaupunkialueella, Vantaankoskella ja Myyrmäessä, joissa muodostetaan useampia harjoitus- ja peliryhmiä pelaajamäärän mukaisesti. Lapsi voidaan ilmoittaa kummalle tahansa kaupunkialueelle.

Mukana 2017-2019-syntyneet tytöt ja pojat

Toiminta perustuu 3-5 viikon jaksoihin, jotka sisältävät 2-4 harjoituskertaa ja yhden ottelutapahtuman. Toiminta alkaa marraskuussa ja jatkuu aina huhtikuun loppuun.

Harjoitusten sisällön suunnittelusta vastaavat Vantaan Jalkapalloseuran lapsiurheiluvaiheen valmennuspäällikkö sekä VJS Futisliigan vastuuvalmentaja.

Keskeisinä teemoina harjoittelussa ovat yleismotoristen taitojen ja lajin perustaitojen harjoittelu, huomioiden lapsen kasvu ja kehittyminen. Lisäksi toiminnassa harjoitellaan ryhmässä ja osana joukkuetta toimimista.

Ottelutapahtumat sisältävät pelaamista muita VJS Futisliigan joukkueita vastaan. Uudistuksena joukkueet pelaavat myös toisen alueen (Myyrmäki/Vantaankoski) joukkueita vastaan tasaisten pelien mahdollistamiseksi. Tämä tarkoittaa, että pelipäivä saattaa vaihdella toiminnan runkopäivästä.

Talvikaudella 2023-2024 VJS Futisliigassa futiksesta ja liikunnasta innostuvat 2017-2019-syntyneet lapset.

Tytöt voivat osallistua toimintaan joko poikien mukana haluamallaan kaupunki-alueella tai Myyrmäkeen perustettavassa tyttöjen ryhmässä.

Ilmoittautuminen auki – ensimmäinen kokeilukerta maksutta

Ilmoittautuminen VJS Futisliigan talvikaudelle on nyt auki. Ensimmäisen harjoitukset järjestetään marraskuun alussa viikolla 45.

Ilmoittautuessa muodostuu ilmoittautumismaksun lasku (55€), minkä jälkeen toiminnasta laskutetaan kuukausittain 35 euron toimintamaksuerä.

Ilmoittautuminen tapahtuu myClub-järjestelmässä, jota käytetään jatkossa myös toiminnasta viestimiseen ja myös tapahtumat löytyvät sieltä. myClubia voi käyttää joko verkkoselaimessa tai myClub-sovelluksella.

ILMOITA LAPSESI MUKAAN

Lisätietoja VJS Futisliiga-toiminnasta VJS Futisliiga sivustolta: VJS.FI/FUTISLIIGA