Artikkelikuva_Veera-Korjus

Veera Korjus viestintäpäälliköksi

Veera Korjus on valittu seuramme viestintäpäälliköksi. Tehtävä on uusi ja Veera aloittaa tehtävässään uuden kauden alkaessa marraskuun alussa.

Veera Korjus, 33, on koulutukseltaan medianomi (AMK), minkä lisäksi on hänellä on myös liikunnanohjauksen perustutkinto. Tällä hetkellä hän työskentelee Helsingin kaupungilla viestintäsuunnittelijana.

Hyvillä ja positiivisen jännittyneillä fiiliksillä tulen VJS:ään! On motivoivaa päästä mukaan seuratoimintaan, jossa on halua ja uskallusta kehittyä ja menestyä. Kokopäiväinen viestinnän työntekijä urheiluseurassa ei ole itsestäänselvää, minkä takia viestintäpäällikön töiden aloittaminen tuntuu entistä merkittävämmältä. Seuran arvot, missio ja strategia edustavat vahvasti myös itselleni tärkeitä teemoja ja arvoja, Veera iloitsee työsopimuksen allekirjoitettuaan.

Viestintäpäällikkö tulee ottamaan vastuulleen seuran viestinnän ja kuluttajamarkkinoinnin johtamisen ja kehittämisen. Viestinnässä hänen vastuullaan ovat mm. sisäinen ja sidosryhmäviestintä, minkä lisäksi viestintäpäälliköllä merkittävä rooli seuran tunnettuuden kasvattamisessa ja vetovoiman lisäämisessä.

Olimme päätöksen hetkellä todella tiukan paikan edessä ja onnellisessa asemassa, että pääsimme valitsemaan hyvien vaihtoehtojen väliltä. Valitsimme tietenkin parhaan ja olenkin todella tyytyväinen, että Veera liittyy joukkoomme. Veerasta saamme modernin viestijän ja mahtavan persoonan, joka varmasti innostaa meitä muitakin toimistolla, toiminnanjohtaja Janne Bruun kertoo innostuneena.

Uusi tehtävä, odotukset korkealla

Viestintäpäällikön tehtävä on seurassa täysin uusi. Toimenkuvan taustalla on keväällä tehdyn strategiakatsaustyön havainto, että seura ei ole saavuttamassa tärkeitä tavoitteita oman yhteisön sekä tunnettuutensa kehitykesssä.

Viestintä on sekä omille, että ulkoisille sidosryhmille avainasemassa, kun haluamme kehittää vuorovaikutustamme ja toistemme ymmärtämistä. Tähän saakka siitä olen vastannut minä muiden tehtävieni ohella sekä käyttämällä esimerkiksi sisällöntuotannon ostopalveluita. Viestintäpäällikön tehtävä on kriittisen tärkeä, eikä taloudellisesti merkittävästi kalliimpi, kuin nykyinen ostopalveluratkaisu, Bruun taustoittaa.

Myös Korjus tunnistaa tehtävä n haasteet, mutta myös suuret mahdollisuudet:

Odotan isojen kokonaisuuksien hallintaa sekä yksityiskohtien hiomista, ammatillista kehittymistä ja jännittäviä kohtaamisia. Tehtävässä on valtavasti mahdollisuuksia ja potentiaalia, ja koen kunnia-asiana päästä edistämään VJS:n viestintää. Tuon ennakkoluulottomuutta ja hyvin vahvaa käytännön tekemisen meininkiä. Pidän siitä, että suunnitelmia lähdetään toteuttamaan tehokkaasti ja vaikuttavasti. Erilaisten näkökulmien kuunteleminen ja osaamisen hyödyntäminen on oleellista onnistuneessa yhteistyössä, minkä takia odotan innolla työn aloittamista ja toimiston ihmisiin tutustumista, Veera kertoo.

Veera Korjus aloittaa seuran viestintäpäällikkönä 1.11.2023 alkaen ja hänen esihenkilönään toimii toiminnanjohtaja Janne Bruun.

Kiitämme kaikkia tehtävään hakeneita ja toivotamme onnea tulevaan työnhakuun!