VJS_logo_2016_RGB

Vantaan Jalkapalloseura ry hakee uusia ohjaajia seuran nuorimpiin ryhmiin  sekä soveltavaan jalkapalloon! 

VJS tarjoaa perheille ja perheen pienimmille mahdollisuuden pelata laadukkaasti liikkumisen ilosta! Perhefutis ja Futistiimit tarjoavat mukavan, matalan kynnyksen väylän tulla tutustumaan kuningaslajiin parhaassa seurassa. 
SuperJengi on soveltavaa jalkapallon joukkue lapsille, joka on erityistä tukea tarvitsevien lasten oma joukkue. 

Etsimme ohjaajia, jotka ovat innokkaita oppimaan ja kehittymään ohjaajina sekä vastuuntuntoisia. Ohjaajan vastuulliseen työnkuvaan kuuluvat ohjaaminen ja suunnittelutyö sekä viestintä. Seura tukee ohjaajia kouluttamalla heitä oman opetussuunnitelman mukaisesti. Näin haluamme sitouttaa ohjaajat seuramme toimintaan ja yhteisöön.  

Katsomme eduksesi, jos sinulta löytyy kokemusta liikunnanohjaustyöstä, valmentamisesta tai omaat harrastuneisuutta jalkapallon parista. Tärkeintä on, että omaat halua kehittyä ohjaajana. Ota rohkeasti yhteyttä ja tule juttelemaan kanssamme mahdollisuuksistasi työskennellä meillä! 

Tehtävään soveltuvat koulutukset tai alaa opiskelevat:  Palloliiton futisvalmentajan startti, liikuntaneuvoja, nuoriso-ohjaaja, liikunnanohjaaja, fysioterapeutti ja sosionomi.  

Yhteystiedot:
Anna Niemelä 
0408010775 
anna.niemela@uusi.vjs.fi 

Kuva, joka sisältää kohteen teksti

Kuvaus luotu automaattisesti