Vantaa Cup 4

Vantaa Cup ja ratkaisevat ottelut -VJS-futista tarjolla kattavasti viikonloppuna

Tuleva viikonloppu tarjoaa runsain määrin VJS-futista, kun Myyrmäen kentillä pelataan ensimmäinen osa Vantaa Cup -suurturnauksesta, kun yli 200 U6-U9-joukkuetta täyttävät pelikentät. Pelillä viikonloppuna ovat myös useat muut joukkueemme, joilla osalla otteluissa on kovat panokset syyskauden asetelmia ajatellen.

Jo torstaina pelataan tärkeistä sarjapisteistä, kun miesten edustusjoukkue matkustaa Malmille kulttijoukkue MPS/Atletico Malmin vieraaksi. Joukkueemme lähtee jatkamaan vahvaa virettään 9-0 VJS-päivän SAPA-kotivoiton jatkeeksi. Ottelu alkaa Pukinmäen nurmella klo 19:15.

Perjantaina on kovat panokset myös P14-joukkueella, joka matkustaa maakuntiin Riihimäen Palloseuran vieraaksi. Voitolla joukkue nousisi ainakin hetkeksi vähintään sarjan kakkoseksi EL-jatkokarsijan paikalle, joskin edellä olevilla HJK/2:lla ja FC Lahti/YJ:llä on vielä omat ottelunsa edessä lauantaina.

Lauantaina tulessa on P17, joka taistelee vielä kynsin ja hampain suorasta paikasta syksyn SM-sarjassa varmistettuaan lauantain VJS-pävän TPS-kotivoitolla paikkansa jo vähintään jatkokarsijan paikalla sarjakutosena. Vastassa on klo 13 alkaen HJK Bolt Areenalla.

Myös sunnuntaina pelataan vielä suorasta paikasta syksyn SM-sarjasta, kun P20 kohtaa Oulunkylässä Gnistanin klo 13:00. VJS on tällä hetkellä ennen tätä viimeisen kierroksen ottelua sarjassa kuudennella sijalla ja varmistanut tuolla sijoituksellaan jo vähintään jatkokarsintapaikan Ykkösen lohkovoittajaa vastaan. Viidentenä ja viimeisenä suorana menijänä SM-sarjaan majaileva PPJ on kuitenkin vain kolmen pisteen päässä ja maaliero on vain kolme maalia PPJ:n eduksi. Maalieroa korjaamalla ja PPJ:n hävitessä FC Hongalle on siis joukkueellamme vielä mahdollisuus jopa suoraan SM-sarjapaikkaan syksyksi.

Viikonlopun huipentaa MUP:lla klo 19:00 alkaen pelattava miesten toisen Cup-kiplailun Regionäs Cupin ottelu naantalilaista VG-62:ta vastaan. Voitolla kotimaisen Region’s Cupin välieriin.

Vantaa Cup täyttää Myyrmäen kentät

Vantaa Cup on tänä vuonna yli 300 joukkueen suurturnauskokonaisuus, jonka ensimmäisessä osassa on tulevana viikonloppuna mukana yli 200 U6-U9-joukkuetta.

Pelejä pelataan aamusta alkuiltaan kaikilla Myyrmäen urheilupuiston kentillä (Stadion, Myyrmäki-halli ja yleisurheilukenttä) sekä VJS kentällä.

Turnaukseen on tulossa myös useampi joukkue Virosta, joten luvassa on myös kansainvälisiä otteluita.

Turnauksen otteluohjelma ja tulospalvelu löytyvät turnauksen tulospalvelusivustolta vantaacup.torneopal.fi