Väinö Kuosmanen_3

Väinö Kuosmanen uusin tulokas VJS:n päätoimisten valmentajien joukkoon

VJS:n uusien päätoimisten valmentajien rekrytointiprosessi on nytkähtänyt vaiheeseen, jossa voidaan julkistaa syksyn kolmas uusi tulokas, Väinö Kuosmanen (KTK, UEFA C). Jyväskyläläisen Palokan Riennon riveistä Länsi-Vantaa ylpeyteen siirtyvä Kuosmanen aloittaa marraskuussa U9-ikäluokkavastaavana sekä PU11-Punaisen valmennustiimissä.

Kuosmanen on ehtinyt olemaan monessa mukana niin siviilikoulutuksensa, valmentajakoulutuksensa kuin eri seurapestiensäkin kautta, ja mies tuokin mukanaan mielenkiintoista osaamista ja kokemusta.

– Väinön intohimo ja palo futista kohtaan ovat tehneet meihin vaikutuksen, ja odotammekin innolla työskentelyä hänen kanssaan. Nuorelle miehelle on ehtinyt kertyä jo monipuolista osaamista sekä kokemusta erilaisista tehtävistä ja koulutuksista. Näemme hänessä huiman potentiaalin, joka on hienoa saada VJS:n käyttöön, kertaa tekninen johtaja Kimmo Eronen tuntojaan seuran tuoreimmasta valmentajakiinnityksestä.

Myös seuran toiminnanjohtaja Kim Ekroos on mielissään uudesta tulokkaasta, joka täyttää kesällä uusiin haasteisiin siirtyneen, seurassa edelleen oman toimen ohella valmentajana toimivan Tomi Romppasen tyhjäksi jättämän päätoimisen ruudun.

– Väinö tuntuu, kuten Kimmokin toteaa, erittäin potentiaaliselta ja mielenkiintoiselta valmentajalta. On todella hienoa, että hän osoitti meitä kohtaan mielenkiintoa ja on vieläkin hienompaa, että saamme hänen intohimonsa ja osaamisensa seuran käyttöön. Olemmekin todella tyytyväisiä myös syksyn kolmanteen uuteen päätoimiseen valmentajaamme.

Kuosmanen itse on niin ikään innoissaan liittymisestään Länsi-Vantaan ylpeyteen, joka tarkalleen ottaen tapahtuu maanantaina 16.11.

– Siirryn ylpeänä ja innoissani valmentamaan VJS:ään. Odotan innolla mahdollisuutta päästä näyttämään osaamistani sekä tietysti oppimaan uutta tässä kiinnostavassa toimintaympäristössä, jossa olen vakuuttunut etenkin seuran valmentajista ja muista taustahenkilöistä huokuvasta jalkapallo-osaamisesta. Valmentamisessa minua kiehtoo pelaajien kanssa toimiminen sekä pelin analysointi, ja on hienoa päästä pian työn ääreen VJS:ssä. Tuon mukanani VJS:ään ainakin korkean työmoraalin, paljon uteliaisuutta sekä kokemusta videoiden hyödyntämisestä valmentamisessa.

VJS-perhe odottaa innolla uusimman jäsenensä aloitusta seurassa ja toivottaa tämän lämpimästi tervetulleeksi osaksi #jalkapalloyhteisösinulle!