Uudet valmentajat.jpg

Uusia valmentajakiinnityksiä juniori- ja talenttivalmennukseen

VJS on tehnyt uusia valmentajasopimuksia kaudelle 2023-2024 juniorijoukkueisiin ja talenttivalmennuspuolelle. Vahvaa osaamista seuraamme tuovat Ville Homanen, Markus Törmä, Rasmus Niemistö ja Mari Rahkonen.

– Syksy oli erittäin kiireistä aikaa, sillä etsimme useita uusia tekijöitä eri tehtäviin. Rekrytointiprosessit suoritettiin perusteellisesti ja huolellisesti ja useita hakijoita haastateltiin eri tehtäviin. Olen erittäin tyytyväinen lopputulemaan, sillä löysimme hyviä, mutta sopivan erilaisia valmentajia täyttämään tarpeitamme. Uskon, että jokainen vahvistaa omalta osaltaan meidän huikeaa työyhteisöämme entisestään. Yhteinen nimittäjä kaikilla on vahva intohimo jalkapalloa, kehittymistä ja kilpailullisuutta kohtaan, toteaa seuran urheilutoimenjohtaja Sebastian Söderholm.

Imatralta Vantaalle – tervetuloa Ville!

Imatralta kotoisin oleva Ville Homanen on täysin uusi kasvo VJS:n riveissä. Vuonna 2020 valmentajan työt Ylämyllyn Yllätyksessa aloittanut Ville huomasi heti, että oikea työ on löytynyt.

Ville Homanen

– Tajusin, että tämä on se juttu mitä haluan tehdä työkseni. Sitten siirryin JIPPO-junioreihin valmentamaan ja sieltä nyt VJS:ään, Homanen kertaa. Luokanopettajaksi opiskeleva Homanen on tällä hetkellä myös valmentajan koulutuspolulla UEFA B:n loppusuoralla.

Kun muutto pk-seudulle tuli ajankohtaiseksi, alkoi uuden seuran etsiminen. Ville oli yhteydessä muutamaan seuraan, joista VJS jäi päällimmäisenä mieleen.

– VJS:stä jäi todella hyvä kuva ja löytyi hakemani kaltainen rooli, joten olen todella iloinen, että VJS:n kanssa päästiin sopimukseen.

Ville tulee valmentamaan kolmea eri joukkuetta: PU12/1:ssä vastuuvalmentajana sekä PU12/Punaisessa ja PU13/Punaisessa valmentajana. Tämän lisäksi Ville toimii taitokouluvalmentajana.

– Innokkaalla fiiliksellä kohti uutta, paljon uusia kasvoja ja hieno päästä mukaan tähän jalkapalloyhteisöön!

VJS:ssä pitkään viihtynyt Markus odottaa tulevaa kautta innolla

Markus Törmä

Seuraava vahvistus valmentajakaartiin on Markus Törmä, joka on tuttu kasvo jo aikaisemmilta kausilta niin pelaajana kuin valmentajana.

Markus toimii tulevalla kaudella PU9/Punaisen vastuuvalmentajana, PU10/1:sen valmentajana ja on mukana myös PU11/punaisen valmennustiimissä. Fysioterapian lehtoriksi Jyväskylän yliopistossa opiskelevan Markuksen historiasta löytyy pelaajataustaa 15 vuoden ajan, joista viimeiset kuusi vuotta hän pelasi VJS:ssä. Valmennuskokemusta Markukselle on kertynyt VJS:n lisäksi FC Kasiysissä.

– Nyt on taustalla välivuosi opiskelujen parissa ja odotan innolla tulevaa kautta. Olen aina viihtynyt VJS:ssä ja aina on mukava viettää kausi mahtavassa ja yhdessä Suomen suurimmista seuroista. Odotan uutta kautta innokkaalla ja kilpailullisella fiiliksellä. 

Myyrmäen aluevastaava Rasmus: ”Minulla on intoa kehittää sekä pelaajia että omaa tekemistä”

Rasmus Niemistö

Jalkapallo- ja jääkiekkotaustainen Rasmus Niemistö päätyi valmentamaan VJS:ään jo muutama vuosi sitten, kun hän tuli VJS:n kesäleirille ohjaajaksi. Sen jälkeen hän aloitti oto-valmentajana lapsiurheiluvaiheen joukkueissa, ja nyt syksyllä hän aloitti seurassa päätoimisena työntekijänä.

Tällä kaudella Rasmus toimii Myyrmäen ryhmien aluevastaavana, eli vastuuvalmentajana U7/Myyrmäessä, U8/Myyrmäessä ja U9/Myyrmäessä. Näiden lisäksi Rasmus on mukana PU9/Punaisen joukkueen valmennustiimissä sekä U7/U8 taitokoulussa.  

– Uuteen kauteen olen lähtenyt hyvillä fiiliksillä. Minulla on intoa kehittää sekä pelaajia että omaa tekemistä. Hommia on ollut paljon, mutta työnteko seurassa on ollut erittäin mukavaa. Kaikissa joukkueissa, joissa olen mukana, on todella hyvät valmennustiimit. Odotan innolla, mitä saamme tulevalla kaudella aikaan. 

Tyttöjen talenttivalmentaja Mari: ”Odotan innolla, että päästään kunnolla hommiin!”

Mari Rahkonen

Tyttöjen uutena talenttivalmentajana on aloittanut kokenut ammattivalmentaja Mari Rahkonen.

– Olen erittäin kiinnostunut toimimaan motivoituneiden ja eteenpäin pyrkivien pelaajien kanssa. Olin tietysti innoissani tullessani valituksi tähän tehtävään, olin kuullut seurasta paljon hyvää, Mari kertoo työn alettua.

Rahkonen on suorittanut sekä UEFA A -valmentajalisenssin sekä valmentajan ammattitutkinnon (VAT). Mari siirtyi VJS:ään Järvenpään Palloseurasta, jossa hän toimi tyttöjen valmennuspäällikkönä. Aikaisempaa kokemusta Mari on kerryttänyt muun muassa FC KTP -junioreiden päätoimisena seuravalmentajana.

– Ensivaikutelma on hyvä niin taustoista kuin pelaajista. Odotan innolla, että päästään kunnolla hommiin ja tutustumaan pelaajiin.