Artikkelikuva_rekryt-4

Kaksi uutta huippurekrytointia – Tyttöjen talenttivalmentaja ja kaupallinen johtaja valittu

Mari Rahkonen on nimetty seuraamme tyttöjen talenttivalmentajaksi ja Marja Marin kaupalliseksi johtajaksi. Molemmat aloittavat tehtävissään marraskuun alussa, uuden kauden käynnistyessä.

Tyttöjen talenttivalmentajana aloittava Mari Rahkonen on pitkän linjan ammattivalmentaja, joka siirtyy seuraamme Järvenpään Palloseurasta valmennuspäällikön tehtävästä, mitä ennen hän on toiminut mm. kotikaupungissaan FC KTP-junioreiden päätoimisena seuravalmentajana. Valmentajakoulutukseltaan Mari on suorittanut UEFA A- sekä valmentajan ammattitutkinnon.

Tyttöjen talenttivalmentajana Rahkonen vastaa 13-15-vuotiaiden talenttipelaajien kokonaisvaltaisesta tukemisesta. Mari tulee toimimaan myös joukkuevalmentajana TU12/1 -joukkueessa sekä lisäresurssina tyttöjen huippu-urheiluvaiheessa.

Olen erittäin innoissani mahdollisuudesta tulla seuran talenttivalmentajaksi. Seura tekee laadukasta juniorityötä ja pyrkii koko ajan kehittämään toimintaansa, mitkä ovat erityisesti asioita, jotka ovat tehneet minuun vaikutuksen, Rahkonen kertoo.

Marin esihenkilönä toimiva urheilutoimenjohtaja Sebastian Söderholm on tyytyväinen Marin liittymisestä joukkoomme:

– Talenttivalmentajarekrytointi alkoi jo kesällä ja saimme paljon mielenkiintoisia hakemuksia. Mari oli erittäin vakuuttava haastattelussa ja pääsimme heti samalle aaltopituudelle tehtävän oleellisimmista asioista. Mari on pitkän linjan futisammattilainen, joka on työskennellyt vuosien varrella erilaisissa joukkueympäristöissä. Hänellä on myös kokemusta huippuyksilöiden valmentamisesta mm. urheiluakatemia ja piirijoukkuetoiminnasta. Hän on myös kouluttautunut jo UEFA A-tasolle ja lisäksi suorittanut videoanalytiikan perus- ja jatkokoulutukset. Marilla on vahvat näkemykset ja korkea vaatimustaso, mikä on ehdottomasti tärkeää tällaisessa tehtävässä. Olen vakuuttunut, että Mari pystyy omalla työllään viemään seuramme huipulle tähtäävän tyttötoiminnan uudelle tasolle ja hän on erinomainen lisäys ammattivalmentajiemme joukkoon.

Mari itse uskoo tuovansa seuraan lisäarvoa yksilöiden tukemiseen, erityisesti niille pelaajille, jotka tavoittelevat huippua. Lisäksi hän uskoo, että hänen kokemuksensa ja vaatimustasonsa tuo lisäarvoa koko seuralle.

Marja Marin kaupalliseksi johtajaksi

Kaupallisen johtajan tehtävään on valittu Marja Marin, joka siirtyy yhteisöömme yritysmaailmasta myynnin ja markkinoinnin tehtävistä. Työhistoria Marjalla on monipuolinen kansainvälisen ja kotimaisen myynnin ja markkinoinnin saralta ja jalkapallo sekä VJS on hänelle tuttu sekä pelaajan vanhempana että joukkueenjohtajana 2008-syntyneiden poikien VJS/Valkoinen joukkueessa.

Olen todella innoissani tästä mahdollisuudesta tehdä merkittävää työtä urheilun parissa. Seuran arki on osiltaan tuttua joukkueenjohtajan roolissa. On mahtavaa päästä syventämään tuttujen seuratoimijoiden kanssa tehtävää yhteistyötä, Marin iloitsee.

Marin ottaa seurassamme vastuulleen uuden tulosvastuualueen, kaupalliset toiminnot ja tapahtumat liittyen myös seuran johtoryhmään sekä toimien tapahtumapäällikön esihenkilönä. Tehtävässä keskiössä on seuran tulovirtojen monipuolistaminen kaupallisen varainhankinnan keinoin.

Marja Marin aloittaa seuran kaupallisena johtajana marraskuussa

Marja on loistava kiinnitys kaupallisen johtajan uudenlaiseen rooliin, sillä samalla kun hän tuo aivan loistavaa ja uudenlaista osaamista myynnin ja markkinoinnin saralla seuraamme, hän on myös loistava persoona, jonka usko istuvan rooliin ja vievän hieman uinunutta kaupallista varainhankintaamme eteenpäin muut siihen mukaan innostaen, kertoo toiminnanjohtaja Janne Bruun.

Myös Marin odottaa uutta uravaihettaan malttamattomana ja näkee seurassa sekä futiksessa paljon mahdollisuuksia uudenlaiseen kaupalliseen kehitykseen:

Tässä hetkessä urheilumaailman yhteistyö yritysten kanssa on toiminnan hyvän jatkuvuuden kannalta äärimmäisen tärkeää. VJS on suuri seura ja haluttu yhteistyökumppani. Tämän voitokkaan kauden jälkeen on innostavaa lähteä uudistamaan varainhankinnan kanavia ja kehittämään yhteistyökumppanuuksia ja tapahtumatoimintoja, Marin paaluttaa.