Artikkelikuva_U6

2017-syntyneiden U6-toiminta kasvussa – Tervetuloa mukaan!

Toukokuusta käynnistynyt U6-ikäluokan (2017-syntyneet) joukkuetoiminta on vahvassa kasvussa ja marraskuun alusta ikäluokka siirtyy U7-joukkuetoiminnan Myyrmäen ja Vantaankosken kaupunkialuejoukkueisiin. Nyt syksyllä on erinomainen hetki liittyä laadukkaan futisharrastuksen pariin osaksi VJS-yhteisöämme.

U6-joukkuetoiminnassa harjoitellaan lokakuun loppuun saakka kerran viikossa VJS:n ammattivalmentajan, Johannes Ekosen johdolla. Lisäksi joukkue osallistuu pelitapahtumiin harjoitustoiminnan ohella.

Harjoitukset ovat tiistaisin klo 18:00-19:00 VJS-kentällä (Putouspolku 1, Myyrmäen Urheilutalon takana).

Toimintaamme on aina kahden viikon maksuton ja sitoumukseton kokeilujakso, mutta lähtemällä mukaan jo 12.9. saa kolmannenkin kokeilukerran kerran maksutta.

Vaikka toimintaa järjestetään yhdessä paikassa ja aina samaan aikaan, pelaajat ilmoitetaan oman kaupunkialueen joukkueeseen: 

Toivomme ilmoittautumista ennen ensimmäistä kokeilukertaa, mutta ilmoittauduttua voi kokeilemaan tulla heti seuraavalle kerralle.

Harjoituksissa varustuksena säähän sopiva ulkoliikuntavarustus, oma pallo ja juomapullo. Suosittelemme myös lämpimästi jalkapallokenkien ja säärisuojien käyttöä, mitkä ovat pakollisia pelaajan liittyessä pysyvästi toimintaan.

Molemmat joukkueet harjoittelevat samaan aikaan VJS kentällä kesän ajan.

Meillä tytöt ja pojat harjoittelevat samoissa joukkueissa U8-ikävaiheeseen saakka, mutta Myyrmäen toimintaan perustetaan tyttöjen oma harjoitusryhmä, mikäli pelaajia on riittävästi.

Marraskuun alusta kaupunkialueen joukkueet jakautuvat omiin kaupunkialueen joukkueisiin; Myyrmäkeen ja Vantaankoskelle, ja toiminta siirtyy näille omille alueille.

Kokeilujakson jälkeen toiminta maksaa lokakuussa VJS Futisliigassa mukana olleille 20€/kk ja muille 45€/kk. Maksu sisältää:

  • Ikävaiheen valmennuspäällikön
  • Valmennuksen ja valmennuksen tukitoimet
  • Harjoitus- ja peliolosuhteet
  • Kesäkauden pelitapahtumat
  • Joukkueen muut kulut (joukkuevarusteet, valmentajavarusteet, ensiapuvarusteet, viirit)

Järjestämme tiistaina 19.9. toiminnassa mukana olevien lasten vanhemmille vanhempaininfon harjoitusten yhteydessä klo 18:30-19:00 VJS kentällä.

Tervetuloa rohkeasti mukaan. Jos tulee kysyttävää, olkaa rohkeasti yhteydessä!

Lisätietoja

Johannes Ekonen
Vastuuvalmentaja U6
johannes.ekonen@uusi.vjs.fi
040 021 2879