Futisprinsessat

-09 tytöt kimaltavat pelissä

FutisprinsessatVJS:n -09 tytöt aloittivat toimintansa viime syksynä Futisprinsessat-nimellä. Nyt matka jatkuu itsenäisenä VJS T09-joukkueena, mutta prinsessa saa halutessaan olla edelleenkin.

VJS käynnistää vuosittain nuorimmille tytöille jalkapallon joukkuetoiminnan Futisprinsessat-teemalla. Tänä keväänä huhtikuussa aloittavat uudet Futisprinsessat, vuonna 2010 syntyneet tytöt.

-09 tyttöjen ensiaskeleet jalkapallon pariin alkoi viime syyskuussa. Osa mukana oleva pelaaja oli osallistunut jo sitä aiemmin VJS:n Futistiimien toimintaan. Matka itsenäiseksi joukkueeksi on ollut välillä haastavakin, koska talvisää ja into harjoitteluun on pienten tyttöjen mielessä saattanut ajoittain vaihdellakin. Huhtikuun alusta alkaen uuden, vuonna 2010-syntyneiden  Futisprinsessa-joukkueen käynnistyessä -09 tytöt aloittavat itsenäisenä VJS T09-joukkueena. Pelaajamäärä on nyt lähtenyt hienosti kasvuun ja into harjoitteluun on kevään myötä kovassa nousussa. Harmaassa maaliskuun säässä joukkue otti avuksi käyttöön myös tsemppikuukausi-kisan, jossa harjoitteluun pyritään sitouttamaan pienen kisailun kautta.

Viime viikonloppuna tytöt osallistuivat kahdella joukkueella Klaukkalassa NJS:n pelitapahtumaan. Lopputuloksena oli voittoja ja tappioita, mutta ennen kaikkea: – Tytöt pelasivat jotenkin tosi loistavalla yhteishengellä ja mielettömällä tsempillä, sellaisella, mitä ei oo ikinä nähty ennen, kehuu joukkueenjohtaja Susan Schwartz-Happonen innoissaan. Ennen pelien alkua äidit pyörittivät kampaamopalvelua ja tytöille taituroitiin hiuksiin glitterillä kimaltavat letit. Prinsessa saa siis halutessaan olla edelleenkin vaikka Futisprinsessat-joukkuenimi annetaankin nyt sitten vuotta nuoremmille tytöille.

Lisätietoa VJS T09-joukkueen toiminnasta saat joukkueenjohtajalta. Uudet pelaajat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan! Yhteystiedot löydät täältä.

VJS:n 2010-syntyneiden Futisprinsessat-joukkueen harjoitukset käynnistyvät huhtikuussa. Lisätietoa ja ilmoittautuminen tästä.