Topi Leinonen

Topi Leinonen VJS:n riveihin

VJS:n organisaatiouudistuksen myötä jokaiselle ikävaiheelle tuli oma valmennuspäällikkönsä, joka vastaa ikävaiheen toiminnasta. Seuran kannalta yksi tärkeimmistä, ellei jopa tärkein pesti on lapsiurheiluvaihe 1:n (aiemmin nappulavaihe) valmennuspäällikön tehtävä, jossa seuran perustan ja pelaajakehityksellisen kivijalan rakentaminen on yksi tärkeimmistä tehtävistä seuran tulevaisuuden elinvoiman kannalta. Niinpä tehtävään haettiin kivikovaa ammattilaista, ja sellainen myös saatiin, kun Topi Leinonen (UEFA B, Youth Master Ekkono) siirtyy Vantaalle FC Kontun valmennuspäällikön paikalta.

– Topi on kovan luokan ammattilainen, joka istuu työyhteisöömme varmasti erinomaisesti. Topi tulee vaativaan ja kriittiseen tärkeään tehtävään, ja hän täyttää tehtävän vaatimat saappaat vähintäänkin loistavasti. Kovat tavoitteet vaativat kovia tekijöitä, ja olemme todella tyytyväisiä, että saimme hänet riveihimme, toiminnanjohtaja Kim Ekroos toteaa.

Myös seuran tuleva urheilutoimenjohtaja Sebastian Söderholm on uudesta rekrytoinnista innoissaan.

– Topi on juuri sitä, mitä tähän vaiheeseen kaipasimme ja tarvitsimme. Nuorimpien ikäluokkien elinvoimaisuus on avainasemassa seuran menestyksen näkökulmasta, ja Topin myötä meillä on edellytykset saavuttaa asettamamme tavoitteet. Olenkin todella tyytyväinen, kun saimme Topin kiinnitettyä seuraan. Odotankin innolla työskentelyä hänen kanssaan, Söderholm päättää.

Seurajohdon lisäksi innoissaan on myös marraskuussa Länsi-Vantaan ylpeyden riveissä aloittava Leinonen.

– Odotan jo innolla töiden aloittamista. VJS on tällä hetkellä mielestäni yksi Etelän alueen mielenkiintoisimmista ja laadukkaimmista seuroista Etelän alueella. Seurassa on töissä todella kovia ammattilaisia ja odotankin työskentelyä heidän kanssaan. Varmasti pääsen myös oppimaan paljon ja uskonkin, että VJS on minulle erinomainen paikka päästä kehittymään ja samalla näyttämään osaamistani. Koen, että 6-9 vuotiaiden valmennus on tehtävä todella laadukkaasti, jotta heillä on edellytykset edetä polullaan omalle huipulleen. Uskonkin, että VJS on pelaajalle erinomainen paikka kehittyä, Leinonen pohtii.

VJS-perhe toivottaa Topin lämpimästi tervetulleeksi osaksi #jalkapalloyhteisösinulle!