foto

Tiedote olosuhdeprojekteista

AKTIA AREENA

Aktia Areenan osalta viallinen osa kangasta on lähtenyt matkalle Italiaan korjattavaksi. Tehtaalta sen tulisi saapua työmaalle viimeistään 25.10. Näin ollen hallin nostamiseen liittyvä talkootapahtuma on 29.10, jolloin kiinnitetään hallin kangas lopuista reunoista ja hätäpoistumisteiden päälle. Halli nostetaan tämän jälkeen harjakorkeuteen, kun sää sallii (alle 4m/s tuuli). Sen jälkeen sisätöitä tehdään 31.10. alkaen (valaistus, verkot, päätyalueen tekonurmen asennus yms.) ja mikäli käyttöönottolupa irtoaa ensimmäisellä yrittämällä, halli on käytössä 5.11. alkaen.

Hallin avajaiset ja seuran päättäjäiset siirtyvät pidettäväksi kuitenkin lauantain 19.11. kello 15.00 alkaen, jotta kaikki on varmasti juhliin valmista.

Aktia Areenan perustusten pehmentämiseksi näyttää nyt löytyneen. Tiedotamme asiasta lisää, kun päätös toteutustavasta on varmistunut.

VJS-KENTTÄ II

Kentän hiekkareunat tullaan vihertämään vasta keväällä. Hallityömaalla osa vanhasta tekonurmesta on mennyt niin huonoon kuntoon, että niiden asentaminen siististi on mahdotonta. Laitamme tämän osan kuntoon heti keväällä säiden salliessa. Samalla lisäämme kumirouhetta kentälle, jotta sen käyttömukavuus lisääntyy. Nyt kumirouheen lisääminen ei ole kannattavaa, koska sitä siirtyisi lumenaurauksen mukana hukkaan.

Kentän tenniskenttien puoleinen pääty vuorataan kentällä olevilla tekonurmirullilla loka-marraskuun vaihteessa, jotta keväällä lumessa oleva kumirouhe laskeutuu lumen sulaessa tekonurmelle ja sitä voidaan käyttää.

Kentän valaisimet ovat siirtyneet eteenpäin ja niiden asennus ja suuntaaminen tapahtuu n. Kahden viikon aikana. Näin ollen kenttä saa 15 uutta valaisinta 8 pylvääseen ja kentän valaistus noin viisinkertaistuu.