rekry_valmentaja luv

REKRY: Etsimme valmentajaa Lapsiurheiluvaiheeseen

Me, Vantaan Jalkapalloseura, olemme yli 1 800 ihmisen länsivantaalainen jalkapalloyhteisö. Tavoitteenamme on olla johtava urheilijoiden kasvattaja sekä vaikuttava yhteisön liikuttaja. Tämä tarkoittaa, että haluamme tarjota pelaajapolun jalkapalloammattilaisuuden kynnykselle, kasvattaa hallitusti pelaajamääriämme sekä olla tunnettu ja arvostettu länsivantaalainen yhteisötoimija.

Haemme nyt lapsiurheiluvaiheen valmentajaa päätoimiseen tehtävään. Ensisijaiset työtehtävät ovat poikien kilpajoukkueissa U9-U11 ikäluokissa. Toimit yhden joukkueen vastuuvalmentajana ja kahdessa joukkueessa valmennustiimin jäsenenä.

Tehtävänkuva

Pääasiallisia vastuitasi ovat:

  • PU9/punainen -joukkueen vastuuvalmentaja
  • PU10/1 -joukkueen valmentaja
  • PU11/punainen -joukkueen valmentaja
  • Taitokouluvalmennus

Mitä etsimme?

Etsimme huipputyyppiä, joka nauttii lasten kanssa toimimisesta. Olet positiivinen, energinen ja suhtaudut intohimoisesti jalkapalloa kohtaan.

Olet vastuuntuntoinen, sosiaalinen ja omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja organisointitaidot. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja haluat olla osana seuramme yhteisöä.

Olet valmis sitoutumaan seuran toimintaan ja toimimaan seuran linjausten mukaisesti, mutta haluat myös haastaa ja kehittää olemassa olevia toimintoja ja rakenteita.

Olet sitoutunut oppimaan uutta ja haluat kehittää itseäsi valmentajana.

Eduksesi katsotaan:

  • Valmennuskokemus lasten/nuorten kilpaorientoituneesta toiminnasta
  • UEFA C -valmentajalisenssi ja/tai korkeakoulututkinto valmentamiseen soveltuvalta alalta
  • Muut tehtävään soveltuvat koulutukset

Mitä saat?

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen työ- ja seurayhteisön, jossa osaaminen ja intohimo on käsinkosketeltavaa.

Pääset osalliseksi yhden Suomen suurimman ja kehittymishaluisimman jalkapalloseuran arkea ja kehitystä. Tuemme vahvasti myös työntekijöidemme henkilökohtaista kehittymistä jatkuvan sparraamisen, esihenkilötyön ja kouluttamisen avulla. Saat ympärillesi myös intohimoiset ja osaavat kollegat, joiden kanssa sparrata ja kehittää ajatuksiasi.

Toimit avaintehtävässä seuran pelaajapolun alkuvaiheessa. Tukenasi ovat seuran Lapsiurheiluvaiheen valmennuspäällikkö sekä seuran muut päätoimiset erityisasiantuntijat kuten fysiikkavalmennuspäällikkö, maalivahtivalmennuspäällikkö ja urheilutoimenjohtaja.

Toimistomme sijaitsee Myyrmäen jalkapallostadionilla ja harjoitusolosuhteemme stadionin lisäksi Länsi-Vantaalla junaradan läheisyydessä. Työntekijöiden luontoisetuihin kuuluu puhelinetu sekä tarvittavat työvälineet ja -varusteet. Meillä maksetaan myös työmatkustamisesta Verohallinnon matkustussäännön mukaiset matkakulut.

Jätä hakemuksesi 27.9. mennessä

Jätä hakemuksesi Recright-palvelussa viimeistään 27.9. – LINKKI RECRIGHT-PALVELUUN

Liitä hakemukseesi ansioluettelosi, palkkatoiveesi sekä vapaamuotoinen saatekirje, jossa kerrot itsestäsi ja motiiveistasi hakea tähän tehtävään.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja valinta voidaan tehdä jo ennen hakuajan päättymistä, jos sopiva henkilö löytyy.

Tehtävä on määrä alkaa uuden kauden alkaessa 1.11.2023.

Lisätietoja tehtävästä ja organisaatiostamme antaa seuramme urheilutoimenjohtaja Sebastian Söderholm: 041 504 7151 / sebastian.soderholm@uusi.vjs.fi

Voit tutustua seuran toimintaan osoitteessa www.dev.vjs.fi