rekry_talenttivalmentaja

REKRY: Etsimme tyttöjen talenttivalmentajaa

Me, Vantaan Jalkapalloseura, olemme yli 1 800 ihmisen länsivantaalainen jalkapalloyhteisö. Tavoitteenamme on olla johtava urheilijoiden kasvattaja sekä vaikuttava yhteisön liikuttaja. Tämä tarkoittaa, että haluamme tarjota pelaajapolun jalkapalloammattilaisuuden kynnykselle, kasvattaa hallitusti pelaajamääriämme sekä olla tunnettu ja arvostettu länsivantaalainen yhteisötoimija. 

Haemme nyt tyttöjen talenttivalmentajaa päätoimiseen tehtävään. Talenttivalmennus kohdistuu Palloliiton talenttivalmennustuen ohjeistusten mukaisesti Nuorisourheiluvaiheeseen (ensisijaisesti 13-15 -vuotiaat), joka on noin puolet toimenkuvasta. Toinen puolisko koostuu joukkuevalmennustehtävistä, jotka kohdistuvat joko vanhempiin ja/tai nuorempiin tyttöjoukkueisiin. Joukkuevalmennustehtävistä sovitaan tarkemmin hakijan kanssa, huomioiden valmentajan osaaminen, kokemus sekä toiveet.

Tehtävänkuva

Pääasiallisia vastuitasi ovat:

 • Talenttivalmennus
  • Talenttipelaajien arjen kokonaisvaltainen tukeminen 
  • Osana talenttipelaajien joukkueympäristöjen arkea 
  • Aamuvalmennus osana aamuharjoittelutiimiä
 • Joukkuevalmennus (räätälöidään hakijan mukaan erikseen)
  • vastuuvalmennus yhdessä joukkueessa tai valmennustiimin jäsen 1-2 joukkueessa  
 • Muut tehtävät
  • Talenttivalmennuksen suunnittelu & kehittäminen yhdessä seuran poikien talenttivalmentajan sekä valmennuksen johdon kanssa 
  • Palloliiton osoittamat tehtävät (mm. aluejoukkuetoiminta ja nuorten maajoukkuetoiminta) 

Mitä etsimme? 

Etsimme helposti lähestyttävää huipputyyppiä, joka omaa kokemusta nuorten (ja/tai aikuisten) huippujalkapallovalmentamisesta. Olet positiivinen, energinen ja suhtaudut intohimoisesti jalkapalloa kohtaan. Olet valmis pistämään itsesi likoon motivoituneiden jalkapalloilijoiden kehittymisen maksimoimiseksi. 

Eduksesi katsotaan:

 • Kokemus kansallisesta/kansainvälisestä nuorten ja/tai aikuisten huippujalkapallosta 
 • Kokemus tyttöjen/naisten valmentamisesta kilpailullisessa ympäristössä 
 • UEFA B -valmentajalisenssi ja/tai korkeakoulututkinto valmentamiseen soveltuvalta alalta 
 • Muut tehtävään soveltuvat koulutukset 

Tarjolla huippuyhteisö ja loistava kehittymisalusta 

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen työ- ja seurayhteisön, jossa osaaminen ja intohimo on käsinkosketeltavaa.  

Saat käyttöösi tarvittavat työvälineet ja mahdollisuuden suunnitella työntekosi kokonaisuutta parhaiten tukevaksi. Toimistomme sijaitsee Myyrmäen jalkapallostadionilla ja harjoitusolosuhteemme stadionin lisäksi Länsi-Vantaalla junaradan läheisyydessä.  

Saat ympärillesi intohimoiset ja osaavat kollegat, joiden kanssa sparrata ja kehittää ajatuksiasi. Meillä myös työmatkustamisesta maksetaan Verohallinnon matkustussäännön mukaiset matkakulut.  

Talenttivalmentajan tehtävä on loistava mahdollisuus päästä osalliseksi yhden Suomen suurimman ja kehittymishaluisimman jalkapalloseuran arkea ja kehitystä. Tuemme vahvasti myös työntekijöidemme henkilökohtaista kehittymistä jatkuvan sparraamisen, esihenkilötyön ja kouluttamisen avulla. 

Jätä hakemuksesi Recright-palvelussa viimeistään 10.9. 

Liitä hakemukseesi ansioluettelosi, palkkatoiveesi sekä vapaamuotoinen saatekirje, jossa kerrot itsestäsi ja motiiveistasi hakea tähän tehtävään. 

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja valinta voidaan tehdä jo ennen hakuajan päättymistä, jos sopiva henkilö löytyy. 

Tehtävän on määrä alkaa uuden kauden alkaessa 1.11.2023. 

Lisätietoja tehtävästä ja organisaatiostamme antaa seuramme urheilutoimenjohtaja Sebastian Söderholm: 041 504 7151 / sebastian.soderholm@uusi.vjs.fi