Rekry_kaupallinen johtaja

REKRY: Etsimme kaupallista johtajaa

Me, Vantaan Jalkapalloseura, olemme yli 1 800 ihmisen länsivantaalainen jalkapalloyhteisö. Tavoitteenamme on olla johtava urheilijoiden kasvattaja sekä vaikuttava yhteisön liikuttaja. Tämä tarkoittaa, että haluamme tarjota pelaajapolun jalkapalloammattilaisuuden kynnykselle, kasvattaa hallitusti pelaajamääriämme sekä olla tunnettu ja arvostettu länsivantaalainen yhteisötoimija.

Haemme nyt tavoitteitamme sekä seuramme kaupallista varainhankintaa tukemaan ja kehittämään kaupallista johtajaa täysipäiväiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään.

Kaupallisena johtajana olet osa seuran johtoryhmää, ja saat tehtäviisi vahvan tuen sekä luottamuksen toteuttaa omaa intohimoasi ja osaamistasi vaikuttavan yhteisötoimintamme tueksi.

Tehtävänkuva

Kaupallisena johtajana vastaat seuramme kaupallisen varainhankinnan johtamisesta ja kehittämisestä.

Pääasiallisia vastuitasi ovat:

 • b2b myynti ja markkinointi
  • Kumppanuusmyynti ja myynnin johtaminen
  • Kumppanuuksien hallinta
  • VJS-brändin kehittäminen ja valvominen
  • Yritysrekisterin kehittäminen ja ylläpito
 • Tapahtumakonseptointi
  • Turnausten kaupallinen konseptointi
  • Turnausten kioski- ja oheispalveluiden johtaminen ja kehittäminen
  • Tapahtumapäällikön esihenkilö
 • Ulos kuplasta –hankkeen omistajuus
  • VJS:n tunnettuuden ja vaikuttavuuden kehittämishanke 2023-2025

Mitä etsimme?

Etsimme helposti lähestyttävää huipputyyppiä, joka myy vaikka jääkiekkomailoja futareille.

Et kuitenkaan ole pelkästään myyjä, vaan omaat myös kyvyn strategiseen ajatteluun, konseptointiin ja ihmisten johtamiseen.

Sinulla on hyvä ulosanti ja vuorovaikutustaidot, joita pystyt tarvittaessa muokkaamaan tilanteen ja ympäristön mukaisesti.

Parhaimmillaan sinulla on jo valmiita verkostoja, mutta tärkeää on ennen kaikkea, että olet taitava luomaan niitä ympärillesi, joita pystyt hyödyntämään ydintehtävissäsi. Ymmärrät yritysten markkinoinnin periaatteet ja omaat hyvät neuvottelutaidot.

Otat saamasi perehdytyksen jälkeen tehtäväkokonaisuutesi haltuusi ja pystyt itsenäisesti työskentelemään kaupallisen varainhankintamme kehittämiseksi.

Brändilähtöinen ajattelu ja brändin kehittäminen on sinulle tuttua ja olet tarkka ja vaativa sen vaalimisessa.

Sinulla on ajatuksia ja näkemyksiä, parhaimmillaan kokemusta, urheiluseuran toiminnan kaupallistamisesta, joita pystyt saattamaan käytäntöön hyödyntäen työyhteisömme muita tekijöitä ja heidän osaamistaan.

Hallitset myyntimateriaalien tuotannon, jossa sinua tukee ulkoisina palveluina hankittu graafinen suunnittelu.

Eduksesi katsotaan kokemus ja verkostot tapahtumien järjestämisestä ja konseptoinnista.

Hyvä kirjallinen ja erinomainen suullinen suomenkielentaito on välttämätöntä, minkä lisäksi toimistollamme on osittain käytössä englannin kieli.

Tarjolla huippuyhteisö ja vapaus oman toimenkuvasi kehittämiseen

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen työ- ja seurayhteisön, jossa osaaminen ja intohimo on käsinkosketeltavaa.

Saat käyttöösi tarvittavat työvälineet ja mahdollisuuden suunnitella työntekosi kokonaisuutta parhaiten tukevaksi. Meillä etätyöskentely on mahdollista varsin joustavasti, joskin tehtävässäsi myös ihmisten kohtaaminen on tärkeää.

Vaikka kaupallisessa toiminnassamme on runsaasti kehitettävää, emme suinkaan lähde liikkeelle nollapisteestä, vaan uusiasiakashankinnan lisäksi saat vastuullesi nykyisten kumppanuuksien hallinnan ja kehittämisen.

Tarjoamme tehtävään peruspalkan lisäksi motivoivan provisiopalkkamallin.

Kaupallisen johtajan tehtävämme on erinomainen mahdollisuus ottaa seuraava askel jo aiempaa kokemusta omaavalle myyntihenkilölle sekä loistava tilaisuus osoittaa osaamisesi tulosten kautta erittäin elinvoimaisessa ja nousujohteisessa seurassa.

Jätä hakemuksesi 3.9. mennessä

Jätä hakemuksesi Recright-palvelussa viimeistään 3.9. – LINKKI RECRIGHT-PALVELUUN

Liitä hakemukseesi ansioluettelosi, palkkatoiveesi sekä lyhyt video, jossa kerrot itsestäsi ja motiiveistasi hakea tähän tehtävään.

Hakuaikaa jatkettu 3.9. saakka. Alkuperäinen haku päättyi 22.8., ja tuohon mennessä hakeneiden kanssa prosessia jatketaan harkinnanmukaisesti haastatteluvaiheeseen. Pidätämme oikeuden päättää haku ennenaikaisesti oikean henkilön löytyessä.

Tehtävän on määrä alkaa uuden kauden alkaessa 1.11.2023.

Lisätietoja tehtävästä ja organisaatiostamme antaa seuran toiminnanjohtaja Janne Bruun: 0400 529 036 / janne.bruun@uusi.vjs.fi (tavoitettavissa arkisin klo 9:30-16:30).