REKRY_LUV1

REKRY: Etsimme ammattivalmentajaa lapsiurheiluvaiheeseen

Vantaan Jalkapalloseurassa tavoitteenamme on olla menestyvä pelaajakehittäjä. Haluamme tarjota pelaajapolun jalkapalloammattilaisuuden kynnykselle, menestyä yksilö- ja joukkuetasolla sekä kasvattaa pelaajamääriämme. 

Olemme jo vuosia panostaneet vahvasti siihen, että jokaisessa joukkueessamme olisi laadukas valmennus. Urheilutoiminnassamme työskentelee päätoimisesti 15 ammattilaista ja oman toimensa ohessa noin 50 valmentajaa. 

Nyt etsimme ammattilaistemme joukkoon huipputyyppiä 6-9-vuotiaiden (Lapsiurheiluvaihe 1) valmennukseen. 

Tehtävässä painottuu kentällä lasten valmentajana toimiminen eri joukkueissa – toimit U7- ja U8-ikäluokkien yhden kaupunkialueen joukkueiden vastuuvalmentajana ja olet mukana U9-ikäluokassa erikseen sovitulla tavalla. 

Pääset työskentelemään läheisesti ikävaiheen muiden ammattilaisten kanssa, joten et varmasti jää yksin. Lopullisen työnkuvasi tarkennamme yhdessä kanssasi, huomioiden osaamisesi, motivaatiosi ja tavoitteesi.  

Työnkuvan avaintehtävät ja työajan jakauma 

  • U7 ja U8 -ikäluokkien aluejoukkueiden vastuuvalmennus, noin 40% työajasta 
  • U9 -ikäluokassa valmennus kahdessa joukkueessa erikseen sovitulla tavalla, noin 25% työajasta
  • Taitokoulu-, päiväkoti-, alakoulu- ja leiritapahtumat yhdessä seuran muiden ammattilaisten kanssa, noin 25% työajasta
  • Muut seuratyöntekijän tehtävät, noin 10% työajasta   

Mitä etsimme?

Etsimme huipputyyppiä, joka innostuu toimiessaan lasten kanssa. Olet positiivinen, energinen ja suhtaudut intohimoisesti jalkapalloa kohtaan.  

Olet vastuuntuntoinen, sosiaalinen ja omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja organisointitaidot. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja haluat olla osana seuramme yhteisöä. 

Olet valmis sitoutumaan seuran toimintaan ja toimimaan seuran linjausten mukaisesti, mutta haluat myös haastaa ja kehittää olemassa olevia toimintoja ja rakenteita.

Olet sitoutunut oppimaan uutta ja haluat kehittää itseäsi valmentajana.  

Valmennuskokemus, valmentajalisenssi ja/tai soveltuvat koulutukset katsotaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä. 

Pääset työskentelemään huipputason jalkapalloseurassa, erinomaisissa olosuhteissa, jotka VJS:n oma halli, oma ulkokenttä ja Vantaan kaupungin olosuhteet takaavat  

Pääset osaksi ainutlaatuista seurayhteisöä ja intohimoista sekä kehittyvää valmentajayhteisöä, joka auttaa ja tukee sinua kehittymään osana ammattilaisorganisaatiota. 

Toimit avaintehtävässä seuran pelaajapolun alkuvaiheessa. Tukenasi on seuran Lapsiurheiluvaihe 1 valmennuspäällikkö sekä seuran muut päätoimiset erityisasiantuntijat kuten fysiikkavalmennuspäällikkö, maalivahtivalmennuspäällikkö ja urheilutoimenjohtaja. 

Saat mahdollisuuden oppia, kehittyä ja kouluttautua sekä edetä omalla valmennusuralla. 

Työntekijöidemme luontoisetuihin kuuluu laaja työterveyshuolto, puhelinetu, kulukorvaukset verohallinnon ohjeistuksen mukaisesti sekä tarvittavat työvälineet ja -varusteet.

Jätä hakemuksesi 31.3. mennessä

Jätä hakemuksesi Recright-palvelussa viimeistään 31.3. – LINKKI RECRIGHT-PALVELUUN

Liitä hakemukseesi ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi.

Aloitamme mahdollisesti haastattelut jo hakuaikana ja valinta voidaan tehdä jo ennen hakuajan päättymistä, mikäli sopiva henkilö löytyy.

Lisätietoja tehtävästä antaa lapsiurheiluvaiheen valmennuspäällikkömme, valitun henkilön lähiesihenkilö Topi Leinonen. Pyydämme yhteydenottoja sähköpostitse (topi.leinonen@uusi.vjs.fi), minkä jälkeen olemme sinuun yhteydessä.