20131224-163639.jpg

Puheenjohtajan Joulu- ja Uudenvuodentervehdys 2013

On taas tullut se aika vuodesta, jolloin rauhoitumme viettämään erityistä laatuaikaa yhdessä läheistemme seurassa – kentät ja hallit hiljenevät muutamaksi päiväksi, jonka jälkeen uusi kausi alkaa rakettien tahdittamana.

Puheenjohtajan näkökulmasta katsottuna päättyvä vuosi on monista haasteista huolimatta ollut mieluisa. Olemme seuran hallituksessa viime vuosien aikana kiinnittäneet erityistä huomiota talouden suunnitteluun ja seurantaan. Talous on tällä hetkellä kunnossa ja selkeät tavoitteet sisältävä strategia luo realistisen pohjan visiollemme olla tulevaisuudessa Suomen paras kasvattajaseura. Talouden suunnittelun ja selkeät tavoitteet sisältävän strategian rinnalla toiminnan onnistumista kuvaavat mittarit ja kehittyneet työkalut sekä osaavat päätoimiset työntekijät ovat se perusta, jolta seuran on realistista ponnistaa kohti sen kunnianhimoista tavoitetta.

Kuten tiedätte, missiomme on ”Jalkapalloa jokaiselle”. Sen saavuttamiseksi haluamme terävöittää toimintaamme täysin uudistetun valmennus- ja toimintalinjan tarjoamilla mahdollisuuksilla tavoitteena vahvistaa entisestään seuran joukkuetoimintaa.

Joukkuetoiminnan tukipilareina ja samalla näinkin laajan seuratoiminnan mahdollistavana moottorina ovat lukuisat vapaaehtoistoimijat. Suurkiitos jälleen kerran teille siitä panoksesta, jota ilman emme voisi toimia. Haluammekin vahvistaa vapaaehtoisten toimijoiden roolia, jotta seuratoiminnan tärkeitä tehtäviä voidaan myös jatkossa toteuttaa perinteisen yhdistystoiminnan periaatteiden mukaisesti vapaaehtoispanoksella. Pyydän teitä kaikkia myös tulevaisuudessa antamaan palautetta siitä, miten olemme onnistuneet – ruusut ja risut ovat seuratoiminnan kehittämisen kannalta välttämättömiä. Te olette VJS!

Olosuhdekehittämisessä meillä on oman VJS-kenttämme valmistumisen ja projektista saatujen kokemusten perusteella toive voida jatkaa lisäolosuhteiden rakentamista. Olemmekin käynnistäneet suunnitteluprosessin, jonka lopputulos on toivottavasti seuran oma Länsi-Vantaalle nouseva harjoittelukeskus.

Seuran tämän vuoden syyskokouksen päätöksellä toteutettiin vähävaraisten tukemiseen tarkoitettu kalenteri-projekti, jonka tuotto tullaan ohjaamaan taloudellista apua tarvitseville pelaajillemme. Haluan lähettää suurkiitoksen kaikille niille teistä, jotka annoitte tärkeän panoksenne tähän asiaan, sen toteuttamistavasta huolimatta. Keräämällänne tuotolla mahdollistatte monen nuoren jalkapalloharrastuksen jatkumisen myös tulevalla kaudella.

Lopuksi vielä tervehdys farmi- ja yhteistyöseuramme PK-35 Vantaan koko väelle. On kunnia tehdä yhdessä kanssanne Suomalaista jalkapallohistoriaa.

Rauhallista Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta teille kaikille toivottaen

Kaj Björkqvist
Puheenjohtaja
Vantaan Jalkapalloseura ry