vko 2704

PU17/1 jatkoi hyviä otteitaan – Viime viikolla useita VJS-otteluita

Kausi on pyörähtänyt kunnolla käyntiin. Viime viikolla VJS-joukkueet olivat tulessa lähes 40 ottelussa. Saldona oli useita upeita voittoja – kirkkaimpana kruununa upeita otteitaan jatkanut PU17/1, joka jatkaa kovaa taitelua SM-sarjapaikasta syksyksi.

Alkuviikosta tiistaina T14 Ykkösessä VJS kukisti Kirkkonummen vierailullaan kotijoukkueen FCK:n peräti 7-0 lukemin Nasteexo Mohamedin maalatessa kolmesti.

Viikon kovin urakoija oli Miesten 2. joukkue, joka ensin tiistaina Nelosen saraja-avauksessaan voitti Töölön Vesan 4-0 lukemin ja jo torstaina jatkoi puhdasta sarja-avaustaan kukistamalla kotonaan FC Germanian 5–1.

Yhdeksän tehtyä maalia ja kuusi sarjapistettä tuoneeseen viikkoon oli joukkueen valmentaja Japheth Mwizerwa luonnollisesti tyytyväinen:

– Olemme tehneet kovasti töitä pre-seasonin aikana ja pystyimme luomaan heti kauden alkuun voittamisen mentaliteetin ja lähdimme kauteen erittäin päättäväisinä. Ensimmäisessä pelissä Vesaa vastaan pelasimme juuri kuten olemme harjoitelleet ja tuloksena siitä oli nollapeli ja neljä tehtyä maalia. Torstain peli oli meille kova testi, sillä valmistautumis- ja palautumisaikaa ei juuri ollut, joten kolme pistettä oli erityisen kova suoritus, Mwizerwa kertoo iloisena.

Viikonloppuna murskavoittoja ja kova taisteluvoitto

Viikonloppu toi mukanaan kaksi murskavoittoa tyttöjen sarjoissa, kun P13 Ykkösessä VJS otti komean 9-0 voiton Lohjan Pallosta kotikentällään ja T15 yhdistelmäjoukkue Tikkurilan Palloseuran kanssa haki Kontulasta FC Kontun vieraana kolme pistettä peräti 12-0 voittolukemin.

PU13-joukkueen tehopelaajina toimivat Kristian Oilinki ja Arber Veseli, jotka molemmat latasivat kolme maalia lohjalaisten verkkoon.

Tyttöjen ottelussa maalintekijöitä oli kolme – Emilia Hannula ja Tianna Rinkinen osuivat kolmesti ja Inga Ek peräti kuusi kertaa!

PU20/1 hävisi kolmannen kerran peräkkäin P20 SM-karsintasarjassa. Tällä kertaa FC Honka oli niukasti parempi 2-1 lukemin. Tappion karvasta kalkkia maistoivat myös TU18/1, joka hävisi FC Lahti/2:lle lukemin 1-6.

Miesten joukkue aloitti Kolmosen kautensa 5-0 vierasvoitolla FC Finnkurdista. Otteluraportti edustusjoukkueiden sivuilla.

PU17/1 mahtavaan taisteluvoittoon

Viikonlopun kohokohtana oli PU17/1 erinomaisten otteiden jatkuminen SM-karsintasarjassa PKKU:ta vastaan.

Ottelun ensimmäiselle puoliajalla molemmat joukkueet onnistuivat kertaalleen PKKU:n mennessä johtoon jo ottelu 4. minuutilla, minkä Tarmo Klen kuittasi tasoihin ja puoliaikalukemiksi 1-1 ottelun 19. minuutilla.

Toisella jaksolla PKKU näytti jo karkaavan voittoon latoessa kaksi maalia VJS:n verkkoon. Tämä ei kuitenkaan joukkueellemme sopinut ja upean taistelun myötä ensin Olli Saksinen kavensi 84. minuutilla ja Erem Uzum tasoitti ottelun 87. minuutilla.

Siinäkään ei kuitenkaan ollut hurmokseen päässeelle kotijoukkueelle tarpeeksi, vaan 94. minuutilla taistelu huipentui Rasmus Kemppainen 4-3 voittomaaliin.

– Huikea nousu lopussa rinnalle ja ohi. 1-3 tilanteessa oltiin jo köysissä, mutta 2-3 maalista usko palasi ja haettiin lopulta tärkeä voitto ja 3 pistettä. 1.jaksolla pelattiin tosi hyvin ja hallittiin peliä, vaikka tilanteet ei päätyneet taululle asti kun kerran. 2.jakso oli tasaisempi, ei saatu niin paljon kontrollia vastustajan muutettua puolustamista tauolla. Kokonaisuudessa ansaittu maalin voitto meille, lopussa tultiin väkisin ohi. Jatkossa peliä pitää parantaa edelleen, koska sarjassa jokainen ottelu ja piste on arvokas, päävalmentaja Petri Hyrkkänen kertasi pelin tapahtumia iloisena.