VJS_logo_2016_SYDAN_RGB pieni kopio

Pidetään huolta pelaajistamme myös kriisin keskellä

Käynnissä oleva Venäjän aloittama sota Ukrainaa vastaan on varmasti kaikkien mielessä aiheuttaen huolta ja kysymyksiä. On tärkeää, että pelaajiemme arki jatkuu normaalina, ja että tilanteesta keskustellaan pelaajien kanssa tarpeen niin vaatiessa.

Erityisen tärkeää on varmistaa, että seurassamme pelaavien ukrainalaistaustaisten pelaajien ja heidän perheidensä huoli kotimaansa tilanteesta huomioidaan ja että heitä tuetaan tarvittavilla tavoin, jotta lasten ja nuorten arjessa on myös iloisia asioita. Tärkeää on myös varmistaa, että tässäkin tilanteessa kiusaamiselle on nollatoleranssi ja että myös jokainen venäläistaustainen lapsi, nuori ja heidän perheensä voi jatkaa mukana VJS:n toiminnassa ilman huolta kiusaamisesta tai syyllistämisestä. Jokaisen aikuisen vastuulla on varmistaa, että lapsia ei kiusata tai syyllistetä asiasta, johon he ovat täysin syyttömiä.

Seura auttaa joukkueita tilanteessa tarvittavilla tavoin. Mikäli siis tarvitsette apua tilanteen käsittelemiseen millä tahansa tavoin, olkaa yhteydessä seuran toiminnanjohtajaan, joka koordinoi tukea ja auttaa joukkueita tarpeen mukaan.

VJS:n hallitus