20151202_190231 (2)

P06 Myyrmäki: Voitoista virtaa!

20151202_190231 (2)Joulukuun ”Kuukauden joukkueeksi”-arvottu VJS P06 Myyrmäki on täynnä virtaa. Pelit sujuvat ja voittaminen antaa energiaa koko joukkueelle.

Tällä hetkellä 28 pelaajasta muodostuva P06 Myyrmäki harjoittelee kaksi kertaa viikossa ja pelaa lisäksi talvikaudella Espoon talvisarjaa. Joukkue on ollut koossa kolmisen vuotta ja tänä aikana vaihtuvuus on ollut melko vähäistä – useat jo silloin mukaan tulleet jatkavat harrastusta edelleen. Joukkueenjohtajana toimiva Kimmo Hautsalo ja vasta kuukauden vastuuvalmentajan pestissä toiminut Lari Vainikainen kehuvat yhdessä joukkuetta: innokkaita poikia, porukassa on hyvä henki, pelaajat kannustavat ja tsemppaavat toisiaan. Joukkueessa on mukana pelaajia erilaisista taustoista ja eri kulttuureista, mutta jalkapallo yhdistää. ”Jalkapallo on hyvä linkki ihmisten välillä, kentällä kaikki pelaavat samaa peliä – yhdessä”.

Mikä jalkapallossa on parasta? -kysymykseen saakin pelaajilta hyvin samankaltaiset vastaukset: ”Parasta on pelaaminen”, ”Pelit tietenkin”, ”Voittaminen”, ”Se kun voitettiin”, ”No voitot!”. Samaan mielipiteeseen yhtyy myös joukkueen johto. Kun kysytään, mikä on tämän joukkueen erityispiirre, he toteavat pilke silmäkulmassa: ”Se, että me ei hävitä koskaan”. Lokakuussa alkaneessa talvisarjassakin on tähän mennessä pelatut kaksi peliä voitettu  ja seuraavat harjoituspelitkin on jo sovittuna. Kirkkonummelaisilla jäi saamansa 8-1 tappio hampaankoloon, joten he haluavat meiltä uusinnan, nauraa joukkueenjohtaja.

Viime kesänä joukkue teki turnausmatkoja mm. Kirkkonummelle ja Lohjalle, mutta kesän kohokohtiin kuului myös ne PK-35 Vantaan miesten Ykkösen kotipelit, joissa P06 Myyrmäen joukkueen pojat saivat toimia saattajina. ” Ikimuistoisia hetkiä ne olivat kaikille ja kyllä pojat seisoivat hienosti ja ryhdikkäästi rivissä”. Tulevaisuuden suunnitelmat kauden osalta ovat vielä osin auki. Turnausmatka jonnekin pidemmälle tai ainakin isompaan turnaukseen on haaveissa. Ehkä jopa ulkomaille, unelmoi joukkueenjohto.

20151202_184901

Kaudella 2016 VJS arpoo vuoden aikana joka kuukausi ”Kuukauden joukkueen”, jonka toimintaa ja pelaajia esitellään seuran eri viestintäkanavissa. Samalla pääsemme yhdessä seuraamaan VJS:n joukkueiden jalkapalloarkea kentillä ja kenttien laidoilla.