sivuille

Haemme uusia ohjaajia jalkapalloliikunnan sekä soveltavaan jalkapallon ryhmiimme! 

VJS tarjoaa perheille ja perheen pienimmille mahdollisuuden pelata laadukkaasti liikkumisen ilosta! Perhefutis ja Futistiimit tarjoavat mukavan, matalan kynnyksen väylän tulla tutustumaan kuningaslajiin parhaassa seurassa.  SuperJengi on soveltavaa jalkapallon joukkue lapsille, joka on erityistä tukea tarvitsevien lasten oma joukkue. 

Etsimme ryhmiin vastuuohjaajia sekä apuohjaajia,  jotka ovat innokkaita oppimaan ja kehittymään ohjaajina. Ohjaajan vastuulliseen työnkuvaan kuuluvat ohjaaminen ja suunnittelutyö sekä viestintä. Seura tukee ohjaajia kouluttamalla kiinnostuksen ja tarpeiden mukaisesti. Näin haluamme sitouttaa ohjaajat seuramme toimintaan ja yhteisöön.  Lisäksi tarjoamme kilpaulukykyisen korvauksen ohjaustyöstä.

Katsomme eduksesi, jos sinulta löytyy kokemusta liikunnanohjaustyöstä, valmentamisesta tai omaat harrastuneisuutta jalkapallon parista. Tärkeintä on, että omaat halua kehittyä ohjaajana. Ota rohkeasti yhteyttä ja tule juttelemaan kanssamme mahdollisuuksistasi työskennellä meillä! 

Tehtävään soveltuvat koulutukset tai alaa opiskelevat:  Palloliiton futisvalmentajan startti, liikuntaneuvoja, nuoriso-ohjaaja, liikunnanohjaaja, fysioterapeutti ja sosionomi.  

Yhteystiedot:
Anna Niemelä 
0408010775 
anna.niemela@uusi.vjs.fi