WhatsApp Image 2020-06-01 at 19.03.06

Kahdeksan VJS-pelaajaa Huuhkaja-turnaukseen!

Vuoden 2020 Huuhkajaturnaus järjestetään Eerikkilässä 6.–9.8. Turnauksessa pelaa 12 joukkueellista 06-ikäluokan pelaajia, jotka esittelevät taitojaan ja kamppailevat turnausvoitosta. 

Liiton valmentajat U15-poikien maajoukkueen päävalmentaja Kai Nyyssösen johdolla ovat valinneet joukkueet, jotka on nimetty Huuhkaja-pelaajien mukaan. Team Pohjanpalossa on mukana vahva VJS-edustus, sillä kutsun turnaukseen on saanut yhteensä kahdeksan Länsi-Vantaan ylpeyden edustajaa! Eerikkilään matkaavat Diar Azabani, Leart Kelmendi, Atte Törmänen, Rasmus Kemppainen, Joel Varis, Niklas Kangasmaa, Eeti Arvonen ja Amos Avidan.

Lisätietoja ja kaikki turnaukseen valitut pelaajat löydätte Palloliiton sivuilta.

Onnittelut valituille pelaajille ja tsemiä turnaukseen!

Huuhkaja- ja Helmariturnaus on Suomen Palloliiton uusi vuonna 2017 aloitettu pelaajakehitystapahtuma, jossa yhdistyy pelaajatarkkailu, valmennusosaamisen kehittäminen ja nuorten urheilijaksi kasvun tukeminen.

Turnaukset ovat osa vuoden aikana toteutettujen Huuhkaja- ja Helmaripäivien tapahtumaketjua ja osa suomalaisen jalkapalloilijan pelaajapolkua. Tapahtumat antavat työkaluja pelaajien laadukkaaseen arkiharjoitteluun.