VJS_logo_2016_RGB

Haemme yhteisöömme seurakoordinaattoria kokopäiväiseen työsuhteeseen

Neljäntoista vakituisen työntekijämme intohimona on yhdessä vahvasti sitoutuneen ja osaavan seuratoimijajoukon kanssa järjestää jatkuvasti kehittyvää jalkapallotoimintaa kaikenikäisille.

Haemme yhteisöömme ammattilaista, joka vastaa työssään seuran taloushallinnosta ja jäsenpalveluista. Toimenkuvaasi kuuluu myös vuosittaisten tapahtumien järjestäminen yhdessä muun henkilökunnan kanssa.

VJS:n missio on olla Jalkapalloyhteisö sinulle. Missiomme edellyttää aktiivisuutta ja palveluhenkisyyttä, sillä olet seuran jäsenistön ensisijainen yhteyshenkilö. Odotamme uudelta seurakoordinaattoriltamme työkokemusta vastaavan tyyppisistä tehtävistä, soveltuvaa koulutusta, palvelualttiutta sekä ongelmanratkaisukeskeistä, oma-aloitteista ja aktiivista otetta työtehtävien hoitamiseen. Edellytämme myös vankkaa osaamista sähköisten järjestelmien osalta ja hyviä viestinnällisiä valmiuksia sekä suomen että englannin kielellä. Eduksi katsotaan urheiluseuratoiminnan tuntemus.

Teet työtäsi pääosin arkena joustavasti kello 08:00 – 18:00 välisenä aikana. Lisäksi työ sisältää satunnaisia iltoihin ja viikonloppuihin ajoittuvia töitä.

VJS tarjoaa työntekijöilleen intohimoisen ja ammattimaisen työyhteisön sekä poikkeuksellisen edistyneen urheiluseuran, jolla on erinomainen kehityspotentiaali.

Työ on päätoiminen ja alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään 1.5.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa VJS:n toiminnanjohtaja Kim Ekroos: puh 040 733 6481 (puhelimitse 9., 12., 16. ja 19.3. klo 10:00 – 12:00), e-mail kim.ekroos@uusi.vjs.fi.

Hae työpaikkaa lähettämällä vapaamuotoinen työhakemus, CV:si ja palkkatoiveesi viimeistään 22.3.2020 osoitteeseen kim.ekroos@uusi.vjs.fi. Huomaathan kuitenkin, että aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Vantaan Jalkapalloseura (VJS) on yksi Suomen suurimmista jalkapalloseuroista. Seuran toiminnassa on mukana yli 1700 pelaajaa. Sen päivittäisestä toiminnasta vastaa 14 vakituisessa työsuhteessa olevaa ammattilaista ja yli 200 useita kertoja viikossa panoksensa antavaa vapaaehtoista seuratoimijaa valmentajina sekä muina joukkueiden toimihenkilöinä.  VJS omistaa VJS-kenttä Oy:n, joka ylläpitää ja rakennuttaa VJS:n peli- ja harjoitusolosuhteita. Tällä hetkellä VJS-kenttä Oy hallinnoi täysimittaista jalkapallohallia Aktia Areenaa sekä Hissikeskus-kenttää, joka on täysimittainen keinonurmikenttä Myyrmäessä.

Voit tutustua VJS:n toimintaan osoitteessa www.dev.vjs.fi.