VJS – Kausi 2023-2024

Vantaan Jalkapalloseura on jalkapalloyhteisö jokaiselle, joka haluaa harrastaa jalkapalloa. Kutsumme sinut mukaan yhteisöömme! Tarjoamme toimintaa pienistä lapsista aina aikuisten harrastejoukkueisiin saakka.
Teemme kaudelle 2023-2024 muutoksia seuraamme, kun sekä joukkuerakenteemme että organisaatiomme uudistuu.

Haemme syksyllä uusia pelaajia kaikkiin joukkueisiimme. Uusille pelaajille on aina, sekä kilpajoukkueissa, että perustason joukkueissa, maksuton vähintään kahden viikon kokeilumahdollisuus.

Uudet pelaajat

Uudet pelaajat ovat enemmän, kuin tervetulleita kokeilemaan toimintaamme pelaajan oman ikäisten joukkueeseen. Kokeilemaan sopii tulla milloin tahansa siitä ennakkoon ilmoittaen ja sopien. Täyttäkää lomake, niin olemme yhteydessä!

Huippu-urheiluvaiheessa järjestämme trials-viikon loka-marraskuussa, joista tiedotamme lisää verkkosivuillamme lähempänä.

Alta löydät tietoja, kuinka liittyä kokeilujaksolle toimintaamme.

Joukkuerakenne uudistuu

Tuleva kausi tuo merkittäviä muutoksia seuramme toimintaan, kun uudistamme joukkuerakennettamme. Joukkuerakenteen muutosten taustalla on pyrkimys tarjota tulevaisuudessa huipputason pelaajapolku tavoitella jalkapalloammattilaisuutta sekä tarjota ihanteellinen kehittymis- ja harrastamisympäristö yhä useammalle lapselle ja nuorelle.

Poikien U10-U15 ikäluokissa on tulevalla kaudella aiemman kahden tasojoukkueen sijaan kolme eri tasojoukkuetta, mikä mahdollistaa joka tasolla hieman pienemmät ja ennen kaikkea tasaisemmat peli- ja harjoitusryhmät.
Kerroimme muutoksesta tarkemmin tiedotteessamme kesäkuussa.

Organisaatio uudistuu

Joukkuerakenteen muutosten myötä ja strategian mukaisten kehitysaskeleiden ottamisen mahdollistamiseksi myös seuran päätoimiseen organisaatioon tehdään muutoksia, jotka nekin astuvat voimaan 1.11.2023 alkaen.

Uudessa organisaatiorakenteessa lisätään edellytysten luomisen; kaupallisen varainhankinnan, viestinnän ja HR-toiminnan resursseja, jotta pitkällä aikavälillä Vantaan Jalkapalloseura pystyy säilyttämään asemansa pelaajakasvatuksen huipulla sekä helposti lähestyttävänä laajan jalkapallotoiminnan tarjoajana.

Organisaatiomuutoksilla pyritään vastaamaan prosessin kautta tunnistettuihin haasteisiin:

  • Toiminnan johtaminen – suunnittelu, seuranta, analysointi & raportointi
  • Ihmisten johtaminen – vuorovaikutus, hyvinvointi, esihenkilötyö, esihenkilö- & alaistaidot
  • VJS-tarinankerronta – yhteisöllisyys & tunnettuuden lisääminen
  • Tulovirtojen monipuolistaminen – harrastamisen kustannusten hillitseminen