Jäsenyys

Liity Länsi-Vantaan ylpeyden jäseneksi ja olet osa upeaa jalkapalloyhteisöä! Jäsenenä saat käyttöösi VJS:n digitaalisen jäsenkortin, jolla pääset myös hyödyntämään seuran kumppaneiden tarjoamia etuja ja tarjouksia!
Alta löydät lisätietoja niin kannatusjäsenyydestä kuin varsinaisesta jäsenyydestäkin. Samoista paikoista löydät myös linkit ilmoittautumislomakkeisiin!

Seuran jäseniä sitovat jäsenehdot.

Normaali jäsenyys

Seuran jäseniä ovat kaikki seuran harrastajat, jotka ovat maksaneet jäsenmaksun. Jäseniä ovat myös toimihenkilösitoumuksen vahvistaneet joukkueiden toimihenkilöt.

Jäsenillä on seuran kokouksissa äänioikeus, minkä lisäksi jäsenyys oikeuttaa edustamaan seuraa jalkapallon kilpailutoiminnassa sekä käyttämään seuran symboleita edustustehtävissä.

Jäseneksi voi myös liittyä maksamalla toimintakausittaisen jäsenmaksun.
Jäsenmaksu kaudella 2023-2024 on 60 euroa. Jäsenyys on voimassa maksuhetkestä 31.10.2024 saakka.

Normaalijäsenyys 1.5.2024 alkaen on 30 euroa. Jäsenyys on voimassa maksuhetkestä 31.10.2024 saakka.

Jäseneksi voi liittyä rekisteröitymällä seuran myClub-jäsenrekisteriin. Jäsenmaksu suoritetaan liittymisen yhteydessä. Huom. jäsenmaksun kirjautumisella seuran jäsenrekisteriin voi olla viivettä – varaudu siis tarvittaessa esittämään maksukuitin jäsenmaksustasi.

LIITY SEURAN JÄSENEKSI (HUOM. liittymislinkki vain jäsenille, jotka eivät ole seuran aktiivisia pelaajia)

Harrastejäsenyys

Seuran harrastejäseniä ovat seuran jalkapalloliikunnan säännöllisten ryhmien toimintaan osallistuvat, jäsenmaksun maksaneet henkilöt. Jäsenmaksu laskutetaan ryhmään liittyessä ja siitä kerrotaan ilmoittautumisen yhteydessä, mikäli jäsenmaksu sisältyy toimintaan.

Jäsenillä on seuran kokouksissa äänioikeus, minkä lisäksi jäsenyys oikeuttaa edustamaan seuraa jalkapallon kilpailutoiminnassa sekä käyttämään seuran symboleita edustustehtävissä.

Jäsenmaksu kaudella 2023-2024 on 10 euroa. Jäsenyys on voimassa maksuhetkestä 31.10.2024 saakka.

Kannatusjäsenyys

Kannatusjäsenenä tuet seuramme urheilu-, liikunta- ja kasvatustyötä sekä seuramme visiota: Johtava urheilijoiden kasvattaja – Vaikuttava yhteisön liikuttaja.

Kannatusjäseneksi voit liittyä verkkolomakkeella. Kannatusjäsenmaksu kaudella 2023-2024 on 60 euroa. Jäsenyys on voimassa maksuhetkestä 31.10.2024 saakka.

Kannatusjäsenellä ei ole äänioikeutta seuran kokouksissa.

Jäsenedut

  • Wanda’s Kitschen & Lounge
    • 15% alennus á la carte -annoksista ma-pe klo 15:00-22:00
  • Bistro Domu
    • 10% alennus VJS-jäsenkortilla Bistro-listan ruoista.

VJS-jäsenkortti löytyy myClub-sovelluksesta (kotivalikko -> Jäsenkortit).

Lisätiedot:

Janne Bruun
Toiminnanjohtaja
janne.bruun@vjs.fi
+358 400 529 036