Pelaajan muut maksut

Joukkuetoimintamaksun, seuramaksun ja jäsenmaksun lisäksi pelaajalle voi kuulua myös muita maksuja ja kuluja.

Vakuutukset ja Palloliiton maksut

Palloliiton pelipassi (lisenssi) kuuluu joukkuetoiminnassa mukana oleville joukkuetoimintamaksun hintaan. Palloliiton sääntöjen mukaan pelaajalla tulee olla voimassa oleva vakuutus. Alle 12-vuotialla se kuuluu joukkuetoimintamaksuun.

Siitä vuodesta, kun pelaaja täyttää 12 vuotta, vastaa hän (tai pelaajan huoltaja) vakuutuksesta itse. Yli 12-vuotiaille rekisteröidään Palloliiton kumppanin vakuutus, mikäli pelaajan omasta vakuutuksesta ei ole ilmoitettu VJS:lle. Palloliiton maksulinkki lähetetään pelaajalle/huoltajalle maksettavaksi.
Mikäli pelaaja siirtyy toisesta seurasta VJS:ään ja siirrosta aiheutuu Palloliiton edustusoikeuden siirtomaksu, tulee pelaajan/huoltajan maksaa se suoraan Palloliitolle. Maksulinkki Palloliiton järjestelmästä lähetetään pelaajalle/huoltajalle.

Erikseen laskutettavat kulut

Erikseen laskutettavia kuluja ovat kauden aikana erilaiset turnaus-, peli-, leirimatka. ja muut kulut, joihin ei välttämättä osallistu koko joukkue tai joita ei ole huomioitu joukkueen vuosisuunnitelmassa. Näitä kuluja maksavat vain ko. toimintaan osallistuneet pelaajat ja näiden muodostumisesta päätetään, sovitaan ja tiedotetaan aina joukkueen sisällä.