vastamaki nelio

Erosen ja Yli-Rinteen matka Turkuun johti sopimukseen – Ville Vastamäki on VJS:n uusi maalivahtivalmennuspäällikkö

VJS:n pitkäaikaisen maalivahtivalmennuspäällikön siirtyessä uusien haasteiden pariin ottaa seuran maalivahtien kehittämisestä vastuun 27-vuotias Ville Vastamäki.

Ville Vastamäki on VJS:n uusi maalivahtivalmennuspäällikkö– Näen uuden haasteen loistavana mahdollisuutena. Haluan koko ajan oppia ja kehittyä ja VJS on ympäristö, jossa asiat tehdään ammattimaisesti, joten oppiminen on täällä erittäinkin mahdollista. Haluan laittaa kaiken peliin ja katsoa mihin se riittää, Vastamäki kertoo innostuneena.

Kovan työmoraalin omaa entinen Interin maalivahti on elättänyt itsensä viimeiset neljä vuotta Turussa Maalivahtiklubin yhtenä yrittäjänä maalivahtivalmentajana.

– Olen sinnikäs tekijä. Pohdin paljon, seuraan maalivahtivalmennuksen trendejä ulkomailla ja nautin ongelmien ratkaisuista. Miten saisin erilaisista yksilöistä parempia maalivahteja, on lempiaiheitani.

VJS:n maalivahtivalmentajaksi Vastamäki päätyi etsivän rekrytoinnin myötä.

– Kartoitimme osaavat maalivahtivalmentajat, haastattelimme kiinnostavimmat ja lopulta kävimme teknisen johtajamme Erosen kanssa katsomassa Ville toimintaa paikan päällä. Jos jotain rekrytoinneista tulee nostaa esiin, se on se, että satsaus on niin merkittävä, että homma pitää tehdä huolella, kommentoi palkkaukseen johtavaa prosessia toiminnanjohtaja Veli-Matti Yli-Rinne.

Eronen ja Yli-Rinne pitivät näkemästään ja työsopimus allekirjoitettiin välipäivinä.

– Ville on pedagogisesti taitava, hyvä pelaajien kanssa. Hänestä näkee, että tunteja kentällä on mittarissa paljon, sillä ote pelaajiin oli erinomainen, kehuu Kimmo Eronen.

Peter Schmeichelia idolinaan pitävä turkulainen aloittaa työnsä VJS:ssa 15.1.2018.

Entä millaisen persoonan saamme osaksi yhteisömme?

– Olen tuima kaveri mutta hymyilen sisältä käsin, kuuluu vastaus pitkän pohdinnan jälkeen.

Tervetuloa Ville!