aktiaareenatielta%cc%88

Aktia Areenan ei auennut tänään kuten piti – ovet aukesivat kello 13.30

Hissikeskus-kentän hoitamiseen liittyneet haasteet myöhästyttivät Aktia Areenan avaamista mutta klo 13.30 halli avattiin taas. Hissikeskus-kentän suolaamiseen käytetty siilo oli uusi ja sen käyttäminen vaati merkittävästi suunniteltua enemmän aikaa suolauksen käynnistämiseksi.

– Tutkimme mahdollisuuksia varmistaa ettei prosessi petä jatkossa, mutta selvää on tilanne ei ole viimeinen. VJS:lla on nyt kaksi olosuhdetta, jotka yli kaksinkertaistivat päivittäisten tehtävien määrän.  Tehtävillä varmistetaan turvallisuus, olosuhteiden käytettävyys ja niiden taloudellinen toimintatapa, kommentoi toiminnanjohtaja Veli-Matti Yli-Rinne

VJS:n toiminnan keskiössä on tavoite pitää harrastamisen hinta kohtuullisena.

– Olemme pyrkineet edelleen tehostamaan prosessejamme, jottei lisäpalkkauksista tai ulkopuolisilta ostettavat palvelut luo painetta hintojen nostoon. Kun prosessit on tehostettu ja myös paljon uutta sisältyy näihin prosesseihin, joudumme tietysti koko yhteisönä olemaan nöyriä tilanteen edessä. Paljon on opittavaa ja prosessimme kestävät huonosti normaalista poikkeavia tilanteita. Mutta jälleen kerran parasta tässä on, että opimme koko ajan ja näin saamme prosesseihin sujuvuuttaa ja haasteiden luomaa taklauksienkin kestoa, valottaa Yli-Rinne.

VJS pahoittelee niitä yli 20 futaria, jotka joutuivat kääntymään lukittujen ovien takia takaisin ja toivottaa heidät takaisin nauttimaan futiksen riemusta Aktia Areenaan.