vjs uusi logo

Aktia Areenalla mahdollisuus alkuiltapäivisin harjoitteluun ja pelaamiseen valvotussa olosuhteissa

VJS pilotoi Aktia Areenalla arki-iltapäivisin jalkapallotoimintaa, jossa seuran pelaajilla on mahdollisuus harjoitteluun ja pienpelien pelaamiseen valvotuissa olosuhteissa. Arkisin viitenä iltapäivänä (ma-pe) klo 13:30-15:30 hallilla on paikalla aikuinen seuratoimija, jolta saa sinä aikana mm. harjoitteluvälineitä käyttöön ja apuja pienpelien käynnistämiseen. Tarjolla on myös välipalamahdollisuus eväslipukkeiden etukäteen ostaneille.

Pilotin avulla VJS haluaa edistää pelaajan laadukasta arkea myös ala-asteikäisten pelaajien osalta. Aikuisen läsnäolo hallilla, harjoitteluvälineistön ohjattu käyttö ja välipalamahdollisuus ovat elementtejä, joiden avulla pyritään lisäämään koululaisten liikkumista, pienpelikäytäntöjä ja omatoimista harjoittelua myös vapaa-ajalla.

Välipalan hinta on 3,00 € ja se sisältää 2 juustokinkkuleipää (ruisleipä tai vaalea leipä) sekä pillimehun.  Kymmeneen (10) välipalaan oikeuttavia välipalalipukkeita (30 €) saa ostaa etukäteen VJS-kaupasta sen aukioloaikoina Aktia Areenalta (ma-ke 17:00-18:30). Välipalassa ei ole mahdollisuutta huomioida erityisruokavalioita tai allergioita. Välipalalipukkeita saa ostaa VJS-kaupasta viikosta 9 alkaen, ensimmäisen kerran tiistaina 27.2.

Jalkapalloiltapäivän pilottitoiminta käynnistyy hiihtolomaviikon jälkeen ma 26.2.2018 alkaen. Välipalatarjoilu saadaan käyntiin ensimmäisen kerran tiistaina 27.2.2018. Mahdollisissa poikkeustilanteissa, kuten ohjaajan äkilliset poissaolot tai hallin ollessa sääolosuhteiden tms. yllättävien tapahtumien vuoksi kiinni, ei myöskään iltapäivätoiminta eikä valipalamyynti ole käynnissä.