DSC01773

Ahme Said Ahmed PK-35 Vantaan sopimuspelaajaksi

Lähde: https://pk35vantaa.fi/2015/08/08/ahmed-said-ahmed-sopimukseen-pk-35-vantaan-kanssa/

DSC01773

PK-35 Vantaa on solminut kauden 2016 loppuun asti ulottuvan sopimuksen VJS-kasvatti Ahmed Said Ahmedin kanssa. Lisäksi sopimuksessa on optio yhdestä lisävuodesta.

Vuonna 1998 syntynyt Said Ahmed on hieno osoitus PK-35 Vantaan ja sen yhteistyöseurojen toimivasta junioriputkesta.  VJS:ssä jalkapallo-oppinsa saanut pelaaja on noussut juniorijoukkueista Punamustien edutusjoukkueeseen asti.

Said Ahmed oli luonnollisesti tyytyväinen allekirjoitettuaan sopimuksen. Raamikas puolustuspään pelaaja on edustuskelpoinen jo illan JJK-ottelussa.

– Olen iloinen siitä, että sain vihdoin liittyä virallisesti joukkueeseen, jonka mukana olen harjoitellut koko kauden. On siistiä, kun sain vihdoin peliluvan. Tavoitteenani on debytoida loppukauden aikana Ykkösessä ja nousta liigaan.

Myös Punamustien päävalmentaja Shefki Kuqi oli mielissään oman alueen pojan sopimuksesta. Kuqi uskoo Said Ahmedin pääsevän tositoimiin jo tämän kauden aikana.

– Ahmed on VJS:n poikia. Hän on esittänyt viime aikoina treeneissä hyviä otteita ja tulee varmasti pelaamaan jotain minuutteja. Hänelle on varmasti ollut iso apu, että hän on päässyt treenaamaan kanssamme, Kuqi kommentoi.