VJS_logo_2016_SYDAN_RGB pieni2

VJS:n pelaajien hoitoketjun uusi keskushyökkääjä on Terveystalo

VJS aloittaa neljän vuoden yhteistyön Terveystalon kanssa pelaajien terveysasioissa. Terveystalon palvelut ovat helposti tavoitettavissa Myyrmäen keskustassa ja Kannelmäessä, jossa vaikuttaa myös HJK:n lääkärinä toimiva Klaus Köhler.

– Terveystalon lääkärit ja fysioterapeutit ovat aivan alansa huippua mutta niin on palveluverkosto ja prosessitkin. Tärkeään asiaan todella osaava kumppani meille, kommentoi VJS:n toiminnanjohtaja Veli-Matti Yli-Rinne.

Terveystalo lähtee yhteistyöhön innostuneena.

 Olemme Terveystalossa iloisia siitä, että saamme aloittaa yhteistyön ansiokkaasti ja pitkään varsinkin juniorijalkapalloilun parissa toimineen seuran kanssa. Nyt solmittu neljän vuoden mittainen sopimus antaa hyvät edellytykset kehittävälle ja pitkäjänteiselle yhteistyölle, kommentoi Terveystalo Sportin asiakkuuspäällikkö Mika Kivinen.

VJS on panostanut viime vuodet erityisesti ennaltaehkäisyyn puolipäiväisen fysioterapeutin vetämien fyysisten harjoitteiden ja loukkaantuneiden pelaajien oman harjoitusryhmän avulla.

– Terveystalon osaajaverkoston avulla saamme vahvan lisän toimintoihimme. Meille on erityisen tärkeää, että pelaajat pysyvät kunnossa ja voivat harrastaa säännöllisesti ja toisaalta palata oikealla tavalla kestävästi takaisin harjoittelun pariin loukkaannuttua, kommentoi sopimusta urheilutoimenjohtaja Marko Kolsi

Myös Terveystalo näkee yhteistyön kokonaisuutena

– Urheiluvammojen ja tapaturmien hoidon lisäksi pyrimme painottamaan seuran kanssa yhteistyössä myös ennaltaehkäisevään toimintaan. Uskon, että saamme aikaan selkeän ja nopean hoitoketjun, jonka avulla pystymme vastaamaan erinomaisesti seuran tarpeisiin ja toiveisiin.

Sopimus on voimassa heti ja tämän jutun alta löydät linkin, mitä tehdä loukkaantumisten sattuessa. Se löytyy myös klikkaamalla VJS.fi-sivuilla olevaa Terveystalon logoa.

– Seuran jäsenistöä palvelee ensisijaisesti Terveystalo Myyrmäki ja Kannelmäki sekä Terveystalo Kamppi, näiden lisäksi jäsenistö voi tukeutua mihin tahansa Terveystalon yksikköön pääkaupunkiseudulla sekä pelimatkoilla muualla Suomessa, päättää Kivinen.

Ohjeet tapaturman sattuessa:

https://uusi.vjs.fi/vjs-info/tapaturman-sattuessa/