VJS_logo_2016_RGB

VJS kehittää huippuvaihetta – U16-joukkue uutena mukaan B-juniorivaiheeseen

VJS:n pitkäaikainen panostus nuorimpiin ikäluokkiin ja laadukkaaseen junioritoimintaan on johtanut siihen, että seuramme on kasvanut ja laadukkaita ikäluokkia alkaa nousemaan kohti aikuisiän kynnystä. Seurassa pyrimme jatkuvasti löytämään uusia ratkaisuja tuleviin haasteisiin ja samalla kehittää seuramme rakenteita.

Ensi kaudelle haluamme tarjota entistä suuremmalle määrälle pelaajia tavoitteellista kilpajalkapalloilutoimintaa B-juniorivaiheessa perustamalla toisen ykkösjoukkueen nimellä PU16/1. Joukkueen toiminta tulee olemaan hyvin samankaltaista kuin ikäluokan kärkijoukkueen PU17/1 ja molempien joukkueiden tavoitteena on kasvattaa pelaajia huipulle ja seuran omaan edustusjoukkueeseen. Molemmissa joukkueissa on korkeatasoinen valmennustiimi, joka koostuu oto-valmentajien lisäksi seuran päätoimisesta valmentajasta, mv-valmentajasta ja fysiikkavalmentajasta. Lisäksi molemmat joukkueet hyödyntävät videoanalyytikkoa toiminnassaan. PU17/1 ja PU16/1 harjoittelevat lähtökohtaisesti neljä kertaa viikossa, jonka lisäksi on myös aamuharjoittelumahdollisuus.

PU16/1-joukkue on tarkoitettu palvelemaan etenkin B-junioreihin saapuvaa nuorempaa ikäluokkaa ja pelaajia, joiden kehitykselle PU16/1-joukkue on tässä vaiheessa paras ympäristö. Joukkueeseen tullaan valitsemaan 20-24 pelaajaa samoin kuin PU17/1-joukkueeseen. PU17/1-joukkue osallistuu joko B17 SM-karsintaan tai B17 Ykköseen riippuen joukkueen loppukauden sarjasijoituksesta. PU16/1-joukkue aloittaa pelitoiminnan Uudenmaan Piirin Kakkosesta tavoitteenaan nousta valtakunnalliseen Ykköseen.

Molempien joukkueiden avoimet harjoitukset pidetään viikoilla 43 ja 44.

VJS:llä on myös ikäluokassa kaikille avoin perustason joukkue PU17/valkoinen, joka harjoittelee kolme kertaa viikossa ja osallistuu piirisarjaan.

Lisätiedot ja yhteydenotot:

Marko Kolsi
Valmennuspäällikkö (U16-aikuiset)
marko.kolsi@uusi.vjs.fi 050 351 0391