wandas_logo_final

VJS ja Wanda´s Kitchen & Lounge yhteistyöhön

wandas_logo_finalWanda´s yhdistää urheilun ja kulttuurin toimijat Länsi-Vantaalla.

 Maaliskuussa Myyrmäessä ovensa avannut suosittu ruoka- ja seurusteluravintola Wanda´s Kitchen & Lounge on solminut tärkeitä yhteistyökumppanuuksia paikallisten toimijoiden kanssa. Uudet yhteistyöseurat ovat VJS (jalkapallo), PK-35 Vantaa (jalkapallo), Puhu-juniorit (koripallo), SB Vantaa (salibandy), Vantaan Salamat (yleisurheilu), EVU (jääkiekko), If Helsinge Atlas (käsipallo) ja Downtown 65 (kestävyysurheilu, kori- ja jalkapallo).

 ”Olemme aktiivinen paikallinen toimija ja tuomme paikallisuutta esiin toiminnassamme ja arvoissamme. Luomme uutta ruoka- ja paikalliskulttuuria Länsi-Vantaalle. Urheiluseurat eritoten edustavat loistavasti paikallisuutta ja länsi-vantaalaisuutta päivittäin ja ne ansaitsevat enemmän arvostusta. Annamme oman panoksemme seurojemme esiin nostamiseksi ja jatkossa tuomme esiin kumppaniseurojamme ravintolassa sekä katukuvassa, koska seurat näkyvät liian vähän suorituspaikkojen ulkopuolella”, kommentoi Wanda´s Kitchen & Loungen toinen ravintoloitsijoista, markkinoinnista vastaava Tomi Puikkonen.

 ”On hienoa nähdä miten Wanda´s on lähtenyt tukemaan ja nostamaan esiin paikallisia seuroja ja toimijoita. Samanhenkisyys huokui heti ensikohtaamisestamme ja odotamme yhteistyöstä menestyksekästä ja pitkäjänteistä. Myös laadukas ruokaravintola ja jälkipelipaikka on oiva lisä kotikonnuillemme.”, kertoo VJS:n yritysyhteistyöstä vastaava Marko Kolsi.

Yhteistyöhön sisältyy markkinointipanostusten lisäksi etuja seurojen jäsenistölle, tapahtumia, viestinnällistä yhteistyötä, verkostoitumista sekä molemminpuolista näkyvyyttä.

Lisätietoja

Tomi Puikkonen                                                             Marko Kolsi
0451133224                                                                   050 351 0391
tomi.puikkonen@wandas.fi                                           marko.kolsi@uusi.vjs.fi

Wanda’s Kitchen & Lounge on paikallinen yrittäjävetoinen ravintolakokonaisuus, joka tarjoaa lounaan, à la carte -annosten ja brunssin lisäksi catering-palvelua sekä sauna- ja kokoustilojen vuokrausta. Asiakastyytyväisyys tarjoamaamme palveluun ja makukokemukseen ovat kaikki kaikessa meille. Luomme uutta länsi-vantaalaista ruoka-, urheilu- ja paikalliskulttuuria.