961c3084-2a1a-48e2-9e7d-9ce5e971ce2c

VJS ja TiPS yhteistyöhön TU14-ikäluokassa

Vantaan Jalkapalloseura on sopinut Tikkurilan Palloseuran kanssa yhteistyöstä 2008-syntyneiden tyttöjen Helmariliigan tapahtumiin alkavan syksyn aikana. Yhteistyö konkreettisesti tarkoittaa, että joukkuettamme tulee Helmariliigaan vahvistamaan 3-4 TiPS:n TU14/1-pelaajaa.

– Vantaan Jalkapalloseura on avannut keskustelut Tikkurilan Palloseuran kanssa mahdollisesta yhteistyöstä T2008-ikäluokan osalta myös mahdollisesta laajemmasta yhteistyöstä tulevalla kaudella. Palloliitolta on myös saatu lupa osallistua syyskuun Helmariliigan yläloppusarjatapahtumaan ns. yhteisjoukkueella toisen seuran kanssa, kertoo nuorisourheiluvaiheen valmennuspäällikkömme Velimatti Helasterä.

Mahdollisesta tulevaisuuden laajemmasta yhteistyöstä jatkamme keskustelua seurojen kesken syksyn aikana ja yritämme löytää asian suhteen ratkaisun kauden loppuun mennessä. Tiedotamme asiasta, kun neuvottelut etenevät.

Myös Tikkurilan Palloseurassa ollaan iloisia uudesta yhteistyöstä.

– Hienoa, että VJS tarjoaa pelaajillemme mahdollisuuden osallistua Helmariliigan pelaajakehitystapahtumiin. Lisäämällä Vantaan alueen seurojen yhteistyötä voimme yhdessä tarmokkaammin viedä ja kehittää Vantaalaista futista eteenpäin, iloitsee Tikkurilan Palloseuran valmennuspäällikkö Toni Valido.

Tiedustelut ja kysymykset:

Velimatti Helasterä
Valmennuspäällikkö
Nuorisourheiluvaihe U13-U15
Vantaan Jalkapalloseura

velimatti.helastera@uusi.vjs.fi
050 411 4009