sunbeam

Vantaan Jalkapalloseuraan kesätöihin

Kesä tulee ja niin myös kesätyöt! VJS palkkaa tänäkin vuonna 14-18-vuotiaita innokkaita  nuoria kesätöihin seuran järjestämään futiskouluun. 

sunbeamVJS:n palkkaa futiskouluun ohjaajia ajalle ma-pe 6-10.6.2016. Päivittäinen työaika on klo 8.00-16.00. Osa nuorista palkataan kesätyöhön, joka koostuu  työskentelystä kahdessa eri tapahtumassa: Futiskoulussa 6-10.6. ja Vantaa Cup-turnauksessa ajalla 29.6.-3.7.2016.

Futiskouluohjaajat koulutetaan tehtäväänsä. Ohjaajan työ sisältää mm. valmentajien etukäteen suunnittelemien futiskoulun harjoitusten ohjaamista, lasten kanssa leikkimistä ym. muuta ajanvietetoimintaa harjoitusten välillä, lasten turvallisuuden valvontaa ja avustamista ruokailuissa.

Etsimme positiivisia, ulospäinsuuntautuneita ja vastuuntuntoisia nuoria, jotka tulevat hyvin toimeen eri-ikäisten lasten kanssa. Kesätyö futiskoulussa on hyvä ponnahduslauta myös muihin säännöllisiin työtehtäviin seurassamme ja  kesätyö antaa arvokasta työkokemusta tulevaisuuttasi ajatellen. Meillä on innokkaille nuorille tarjolla työtehtäviä myös ympärivuotisesti futiskoulun jälkeen. Halukkuutesi muihin tehtäviin voit ilmoittaa lomakkeella.

Hakuaika tehtävään päättyy yhdistelmätyön osalta jo 17.3.2016 ja futiskoulun osalta 31.3.2016. Tartu tilaisuuteen!

 

LINKKI KESÄTYÖN HAKULOMAKKEESEEN

Lisätietoja:

Hilkka Pelander
jalkapalloliikunnan kehityskoordinaattori, VJS ry
p.040 547 3237
hilu.pelander@uusi.vjs.fi