timo_lehtihalmes

Valmennuspäällikkö Timo Lehtihalmes siirtyy uusien haasteiden pariin

Lapsiurheiluvaiheen valmennuspäällikkö Timo Lehtihalmes on siirtymässä uusien haasteiden ja työtehtävien pariin. Syksyllä 2023 valmennuspäällikön töitä tehnyt Lehtihalmes jatkaa tehtävässään vielä joulukuun ajan.

Lapsiurheiluvaiheen valmennuspäällikkönä Lehtihalmes on vastannut U6-U11-ikäluokkien toiminnan johtamisesta. Sen lisäksi hän on toiminut lapsiurheiluvaiheen valmentajien esihenkilönä ja PU12/1-joukkueen valmentajana.

Lähtöpäätöksen tekemistä Lehtihalmes kuvailee työuransa vaikeimmaksi. Uusi työmahdollisuus vastuuvalmentajana aikuisten huippu-urheilussa oli kuitenkin sellainen, jollaista ei tule vastaan joka päivä.

– Olen viihtynyt erittäin hyvin VJS-ympäristössä. Valintoja tulee aina elämässä välillä vastaan ja nyt perusteellisen harkinnan jälkeen tulin tähän päätökseen. Ympäristö, jossa olen toiminut, on ammattimaisin, missä tähän asti olen päässyt toiminaan ja siksi juuri päätös lähteä oli todella vaikea, Lehtihalmes kertoo lähtemisestään.

Lehtihalmes sanoo, että keskusteluyhteys seuran ja esihenkilöiden suuntaan toimi moitteettomasti ja ongelmitta.

– Olen erittäin tyytyväinen siihen, missä hengessä asiat saatiin sovittua ja siitä iso kiitos VJS:n suuntaan. Työt jatkuvat edelleen, ja ne jatkuvat samalla innolla joulukuun ajan. Muutokset eivät koskaan ole helppoja, mutta osittain tietysti kuuluvat hommaan, Lehtihalmes sanoo.

Uuden lapsiurheiluvaiheen valmennuspäällikön rekrytointiprosessi on jo käynnistetty ja ensimmäisiä haastatteluja on sovittu. Avoin haku tehtävään avataan ensi viikolla.

VJS kiittää ”Tipiä” yhteistyöstä ja toivottaa tsemppiä tuleviin haasteisiin!